EZO

Ennek a három csillagjegynek nem várt fordulatot hoz a szeptember, rájuk mosolyog a szerencse

Nem számítanak rá, hogy változás jöhet az életükben, ezért ezek a csillagjegyek szeptemberben alaposan meg fognak lepődni. Ha nyitott szemmel járnak, csoda vár rájuk a következő hónapban.
címkék:
  • Szerző:

Hihetetlen, de máris vége a nyárnak; kezdődnek a szürke hétköznapok, így nem csoda, hogy ezek a csillagjegyek szeptemberben nem számítanak semmi jóra. De hiába érzik magukat hónapok óta elakadva az életükkel, a kozmikus energiák sorsfordító változásokat tartogatnak nekik, és, ha figyelnek az apró jelekre, hatalmas szerencse érheti őket. Ezek a csillagjegyek szeptemberben olyan lendületet és energiát kapnak, amivel bármit meg tudnak valósítani. Ez a hónap a rendszerezésről szól: a hó elején érdemes megszabadulni mindentől, ami már nem szolgál téged, hogy a hónap közepén be tudjon lépni az életedbe a változás. Bár mindenki érezni fogja a változás szelét, e három csillagjegy élete fenekestül felfordulhat az elkövetkező időszakban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

Nyitott lesz az újdonságra a Szűz

Horoszkóp

Fotó: pixabay.com

Saját magát is meglepi azzal, hogy olyan dolgokra mond igent ebben a hónapban, amik ellen nyáron még tiltakozott volna. Tele lesz energiával, önbizalommal és bátorsággal, és nem a múlt, hanem egyre inkább a jövő foglalkoztatja. Sokat figyel befelé is, megkérdőjelezi, hogy merre tart az életet. Ha figyel a jelekre, olyan lehetőség hullhat az ölébe, amiről évek óta csak álmodozni mert; könnyen lehet, hogy most kopogtat be az életébe a szerelem is.

Többé nem tétovázik a Mérleg

Horoszkóp

Fotó: pixabay.com

A hó eleje még döcögős lesz számára, tele lesz kételyekkel és úgy érzi, nem tart semerre az élete. Ám szeptember közepén a Mars a Mérleg jegyébe lép, így magabiztossá válik, és végre tisztán látja a céljait. Ezúttal elég bátornak fogja érezni magát, hogy tegyen is értük; és ez szinte azonnal meghozza a gyümölcsét, olyan gyorsan változhat meg körülötte minden, hogy meglepődni se lesz ideje. Ha hallgat a megérzéseire, megállíthatatlan lesz az elkövetkező hónapban.

Önbizalmat kap a Skorpió

Fotó: Pixabay.com

Ebben a hónapban úgy érzi, megérkezett önmagába; rengeteget foglalkozik a külsejével és az otthona szépítésével, és minden percét élvezi. Nem lesznek kétségei afelől, hogy vonzó, és szerethető; és ez bizony a külvilág felé is kisugárzik. A szerelmi élete terén jön a változás: ha kapcsolatban él, egy régóta húzódó probléma oldódhat meg, ha egyedülálló, akkor egyre több randira számíthat; és könnyen lehet, hogy megtalálja végre a lelki társát.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Íme a trükk: így nem reped ki a bejgli!
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?