YESSS

Kotnyeles csillagjegyek: ennek a háromnak mindig igaza van

A kotnyeles emberek mindent jobban tudnak, minden kérdésre megvan a válaszuk, és azt hiszik, hogy mindig igazuk van. Gondoltad volna, hogy bizonyos csillagjegyek szülöttei körében több van belőlük az átlagosnál?

A kotnyeles ember néha idegesítővé válik – még akkor is, ha egyébként tényleg igaza van. Azt hiszi, hogy csakis ő mondhatja meg a tutit, mindenről van véleménye, és ezt kész minden pillanatban megosztani a többiekkel. Pedig lehet, hogy a tudálékos fellépése mögött valódi tudás rejlik, vagyis akármilyen kotnyeles is, érdemes odafigyelni arra, amit mond. De vajon melyek azok a csillagjegyek, amelyek szülöttei körében az átlagnál jóval több kotnyeles embert találunk?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kotnyeles 01

A Szűz kotnyelessége mögött valódi tudás rejtőzik, érdemes hallgatni rá!
Fotó: Pixabay.com

Szűz: nem egyszerűen kotnyeles, valóban nagy tudással rendelkezik

A Szűz jegyű ember nem egyszerűen kotnyeles: határozott véleménye mögött valóban nagy tudás áll. Uralkodó bolygója a Merkúr a tudásért és az információ átadásáért felel, így nem csoda, hogy a társaság minden tagját elkápráztatja briliáns elméjével. Ez viszont azzal is jár, hogy meg van győződve róla: a dolgokat csak úgy lehet jól csinálni, ahogy ő elképzelte. Már csak azért is, mert mielőtt tanácsot ad, akár 40 másik verziót is lefuttatott fejben, vagyis lehet, hogy tényleg igaza van. Érdemes odafigyelni arra, amit mond!

Kotnyeles csillagjegyek

Egyes csillagjegyek körében több a tudálékos ember
Fotó: Pixabay.com

Oroszlán: tűzön-vízen keresztül védi az álláspontját

A büszke Oroszlánok nem szeretnek tévedni. Ennél már csak egy dolgot utálnak jobban: ha be kell ismerniük, hogy tévedtek. Épp ezért a tűz jegyekre jellemző szenvedélyességgel védik meg álláspontjukat, még akkor is, ha közben rájönnek, hogy nincs igazuk. Ráadásul szeretnek szórakoztatni, vagyis képesek a legkisebb dologról is 12 perces, vicces előadást rittyenteni, ha úgy tartja kedvük. Ez már csak azért is kedvükre való, mert miközben másoknak bizonyítják a tudásukat, a saját önbizalmukat is növelik vele. De jó, ha tudjuk, hogy a legtöbbször az a helyzet, hogy valóban igazuk van.

Kotnyeles csillagjegyek 03

A Vízöntők hajlamosak az erkölcsi felsőbbrendűség érzésére, ezzel söprik le a többiek érveit
Fotó: Pixabay.com

Vízöntő: a véleménye szilárd elveken alapul

A Vízöntő jegy szülöttei etikai alapokon állapítják meg valamiről, hogy jó vagy rossz véleménnyel legyenek róla. Mély gondolataik, és ösztönös alapokra épülő, szilárd elveik vannak, és mindig mindenről igyekeznek még többet megtudni. A Vízöntő jegyű emberről sokan gondolják, hogy kotnyeles, pedig inkább újító, aki szeretne változtatni a világon. A lelkesedése azonban gyakran arra készteti, hogy azt higgye, mindig igaza van, és aki nincs vele, az a haladás ellensége. Pedig érdemes lenne átgondolnia mások nézőpontját is, mivel ebből is tanulhatna.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?