EZO

Ez a 3 csillagjegy nagy kavarógép a munkahelyen: Rányomul a házas kollégákra és nem véletlenül

Vannak nők, akik egyszerűen képtelenek ellenállni a nős férfiaknak, és addig mesterkednek, míg az ágyukba nem csalják őket.
  • Szerző:

Jó érzésű nő számára a foglalt, pláne nős férfi tabu; ám vannak olyan csapodár csillagjegyek, akik kimondottan a házas pasikra buknak. Hiszen ezek a férfiak figyelmesek és udvariasak, ráadásul nem kell mellettük elköteleződni, a kapcsolat laza, könnyed, és szórakoztató. Az is csábító bennük, hogy könnyű nekik új dolgot mutatni az ágyban, hiszen megszokott rutin mentén zajlik a legtöbb házasélet. Vannak, akik az önbizalmukat szeretnék növelni azzal, hogy egy hűséges, nős férfit elcsábítanak. A legtöbb ilyen nő a munkahelyén vadászik, hiszen itt valóságos terülj-terülj asztalka van házas férfiakból. Nagyon sokszor az is számít, milyen jegyben született a nő, hiszen vannak kimondottan csapodár csillagjegyek; és, bár ez nem jelenti azt, hogy e jegyek minden szülötte nős férfiakat hálóz be, nem árt, ha nyitott szemmel jársz!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pexels.com

A biztonság izgatja a Bikát

via GIPHY

Képtelenek ellenállni azoknak a férfiaknak, akik hosszú ideje házasok, és soha nem panaszkodnak, inkább áradoznak a feleségükről, gyerekeikről. A Bikákat vonzza a biztonság és a stabilitás, márpedig ezek a férfiak már bizonyították, hogy képesek ezt megteremteni. Minél többet beszélgetnek ezekkel a kollégákkal, annál szerelmesebbek lesznek beléjük; és egy Bika nem nyugszik, míg meg nem kapja, amit akar.

A figyelem középpontjába vágyik az Oroszlán

via GIPHY

A szenvedélyes Oroszlánok imádnak mások figyelmében tündökölni; márpedig egy házas férfi automatikusan figyel arra, amit egy nő mond neki. Ezt a figyelmességet gyakran vonzalomnak értelmezik, és élvezik, hogy egy férfi minden apróságukról tudni szeretne. Rövid időn belül vonzódni kezdenek a nős kollégák iránt, és sokszor nyíltan flörtölnek; de nagyon sokszor behúzzák a kéziféket, mielőtt komolyra fordulnának a dolgok. Hiszen az Oroszlánok egy olyan társra vágynak, aki követi őket az élet minden kalandjában; egy nős férfi pedig erre nem alkalmas.

Irigy a feleségekre a Nyilas

via GIPHY

E csillagjegy szülöttei sokszor csak akkor hajtanak rá a nős kollégára, ha egy vállalati buliban, vagy a boltban összefutottak már a feleséggel is, és látták, mennyire boldog a férfi mellett a nő. A Nyilas örök álmodozó, boldog házasságra és családra vágyik, és sóvárogva figyeli, hogyan ragyog a feleség. Szeretne hasonló figyelemben és gondoskodásban részesülni, és rövid időn belül elkezd sokszor igencsak merész jeleket küldeni a férfinak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?