Létrehozva: 2021.08.05.

Íme a legdurvább jelek: Így buknak le a félrelépő csillagjegyek

Egy hosszú távú kapcsolat legfájdalmasabb része, ha az egyik fél megcsalja a másikat. Ráadásul a legtöbb félrelépés nem marad titokban: íme, így buknak le a félrelépő csillagjegyek!

A félrelépés mindkét félnek fájdalmat okoz. A megcsalt fél elveszti a bizalmát a másikban, míg a félrekacsingató folyton attól fél, hogy lebukik. Sajnos ez a félelem a legtöbb esetben valóra is válik, hiszen mindenki elkövet egy vagy több hibát, amelynek nyomán a párja rájön, hogy a tilosban jár. Az pedig, hogy ki hogyan árulja el magát, akár a csillagjegyétől is függhet. Vajon hogyan buknak le a félrelépő csillagjegyek? Máris mutatjuk, miben hibáznak!

Nincs olyan affér, ami előbb vagy utóbb ki ne derülne
Fotó: Pixabay.com

Kos: egy veszekedés során árulja el magát

A Kos lobbanékony természet, könnyen dühbe gurul. Egy heves veszekedés során egyszerűen elmondja otthon, hogy más is van az életében. Utólag persze megbánja, hogy kikotyogta a titkát, de ami kiderült, az kiderült, a botrányt már nem tudja elkerülni.

Bika: gyanús, hogy nem akar birtokolni

A Bika jegyű emberben túlteng a birtokló hajlam, így a párjára is féltékeny, miközben a tenyerén hordozza őt. Amikor belép a félrelépő csillagjegyek klubjába, azonnal megváltozik a viselkedése, hiszen már mást birtokol és kényeztet. Ez pedig szinte azonnal gyanússá válik a korábbi partner számára.

Ikrek: nincs ideje a kettős életre

Bár az Ikrek kettős jegy, épp ez a kettősség buktatja le. Az újdonság annyira leköti, hogy igyekszik minél több időt tölteni az új szerelemmel. Így viszont a meglevő kapcsolatára nem marad elég ideje, ez pedig kínos kérdésekhez vezethet. Egy idő után már az Ikrek jegyűek legendás kommunikációs készsége sem segít abban, hogy a félrelépő fél megfelelő válaszokat adjon.

Az Ikrek időcsapdába kerül, ha kettős életet él
Fotó: Pixabay.com

Rák: a legbizonytalanabb a félrelépő csillagjegyek között

A Rák jegyűek alaptulajdonsága a bizonytalanság, így pedig a titkolózás is nehezen megy nekik. A Rák szülött hol ezt, hol azt mondja, ami már önmagában gyanús. Ráadásul az is eszébe jut, hogy vajon a párja nem lép-e félre ugyanígy, ez pedig csak tovább növeli benne a bizonytalanságot.

Oroszlán: magabiztos és lusta

Az Oroszlán jegyűek túlzottan magabiztosak, és ez a magabiztosság, valamint a jegyre szintén jellemző lustaság arra sarkallja őket, hogy lazán vegyék a bizonyítékok eltüntetését. A párjuknak viszont így előbb-utóbb feltűnik valami, amit elfelejtettek eltüntetni.

Minden csillagjegy más hibát követ el, de egy biztos: mindegyik lebukik
Fotó: Pixabay.com

Szűz: kritikussá válik

A Szűz jegyűek pontosak és kritikusak. Amikor megcsalják a párjukat, akkor a kritikus hajlamuk a kissé már unt régi partner felé fordul. Ha nem is mondják ki hangosan, magukban mindig összehasonlítják őt az új hódítással. Ez pedig olyan feszültséget teremt a kapcsolatban, amely már önmagában gyanús.

Mérleg: kerüli a konfliktust

A Mérleg jegyűek kerülik a nyílt konfliktust, így amikor a párjuk kínos kérdéseket tesz fel, igyekeznek mindig kerülő választ adni. Ezek a válaszok viszont egy idő után nehezen hihetőek, így egyszer csak minden kiderül.

Skorpió: a félrelépő csillagjegyek legkínosabb lebukása

A Skorpió jegyűek mindig kicsit titokzatosak, így nem esik nehezükre megtartani az affér titkát. Ők azok, akik a félrelépő csillagjegyek legkínosabb lebukását tudják produkálni: általában rajtakapják őket. Ekkor viszont nincs több titok, és nincs több magyarázat, a párjuk a saját szemének hisz.

Nyilas: egyre hihetetlenebb magyarázatokkal áll elő

A párja kínos kérdéseire adott válaszai egy ideig hihetőek és jól szerkesztettek. Ám ahogy fokozatosan egyre jobban belebonyolódik a hazugságba, úgy lesz egyre hihetetlenebb és valószínűtlenebb, amit mond. Így egy idő után összedől a magyarázatokból épített vár.

Bak: a félrelépő csillagjegyek legóvatosabbja, azt hiszi, mindenre figyel

A Bak jegyűek hajlamosak azt gondolni, hogy mindent tudnak, és mindenre figyelnek. Ez a túlzott önbizalom pedig oda vezethet, hogy átsiklanak egy fontos bizonyíték fölött – a párjuk viszont nem fog átsiklani rajta, így az affér váratlanul napvilágra kerül.

A Bak könnyelműen átsiklik egy-egy bizonyíték felett
Fotó: Pixabay.com

Vízöntő: lázadásként értékeli a félrelépést

A Vízöntő a félrelépő csillagjegyek igazi lázadója. A baráti körében örömmel henceg a legújabb hódításával, és úgy tünteti fel a félrelépést, mint a konvenciók elleni lázadást. Amikor lebukik, akkor is ez a védekezése: őt nem lehet egyszerűen csak lekötni!

Halak: véletlenül kerül a félrelépő csillagjegyek közé

A Halak jegyűek időnként szeretnek kiszakadni a mindennapi életükből, így szinte véletlenül landolnak a félrelépő csillagjegyek között. És mivel az affér véletlenszerűen, maguk számára is meglepetésként érkezik az életükbe, arra sincs tervük, hogyan titkolják el, ha már belebonyolódtak.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Húsvéti kvíz: Ön tudja a választ az ünneppel kapcsolatos kérdéseikre?

origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

borsonline.hu

Közös fotóval jelentette be Krausz Gábor és Mikes Anna: vége

vg.hu

Reagált a Budapest Airport a 729 forintos bőrönd-kiárusításra

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

travelo.hu

Íme, a hazai 10 legolcsóbb termálfürdő, ahol elfogadható árakkal várnak

ripost.hu

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!