EZO

Készülj, ennek a 3 csillagjegynek nagy változás jön az anyagi helyzetében

Kavarják a bolygók az életet, ez most már teljesen egyértelmű. Ennek a három csillagjegynek most nem várt pénzt tesznek a pénztárcájába.

Ebben a hónapban az égitestek mozgása erősen felkavarja az életet, de a párkapcsolat, a munka, a siker és az egészség területét is megbolygatják. Ugyanakkor rengeteg helyről érkezhet nem várt jövedelem. Meglepetés érhet, de számítasz is ezekre a plusz pénzforrásokra. Ennek a három csillagjegynek nagy szerencséje van, most aztán dőlni fog a pénz a pénztárcákba. Íme a pénzhoroszkóp! Te is a szerencsések között vagy?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

pénz

Pénzhoroszkóp
Fotó: pixabay.com

Kos

Anyagilag egészen biztos., hogy szerencsés vagy, ha a Kos jegyében születtél. Támogatják az égiek az előremeneteled a munkában, és ehhez párosul majd a megemelkedett jövedelem. Nem kell sokáig várnod, még ebben a hónapban pénz üti a markod. Más források is megnyílhatnak előtted, a legjobb a dologban, hogy most felhőtlenül élvezheted. A pénz mellett a siker is nagyon jó dolog. Arra vigyázz, ne szállj el ezzel az időszakkal. Légy hálás, és tudatos!

Bika

Most nagy segítségedre lesz a megszerzett tudásod, az intelligenciád és a kreatívitásod. Egy olyan projekten dolgozol, ami meghozza számodra a gyümölcsét. Legyél alkalmazott vagy éppen vállalkozó ez csak részlet kérdése. A környezeted is elismeri tetteidet, nővekedhet a tekintélyed. Nagy ajándék, ha az ember türelmes és alázatos, így könnyebben éri el a sikert. Te is ennek az eredményét élvezheted. Érkezik a hozzá illő anyagi juttatás is. Ráadásul partnered és szerelmed révén is érkezhet pénz a házikasszába.

Rák

Ha a Rák jegyében születtél, akkor te vagy az, akinek a pénzügyi befektetései most célba érnek. Az is elképzelhető, hogy most jár le egy hosszútávú hiteled, ne felejtsd el, hogy ez a következő hónapban már egy jelentős „bevételként„ jelenik meg a költségvetésben. De nem csak erre számíthatsz, hiszen a bolygók energiái most nem várt jövedelmet is feléd sodornak. Ajándékokat is kaphatsz és még nyeremény formájában is meglephet a lehetőség. Ne feledd: az ember nem csak a fizetéséből él! A család is meglephet valamivel, ami növeli a bevételeid, erre biztosan nem számítasz, ők is ajándékként adják majd.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?