EZO

Ennek a három csillagjegynek a legegyszerűbb elcsavarni a fejét

Hihetetlen, milyen könnyen lehet embereket elcsábítani. Szép szavak, szexis kisugárzás és máris néhány csillagjegy az eszét veszti. Kik ők?

Ezt a három csillagjegyet nagyon egyszerű elcsábítani, könnyen beadják a derekukat. Szeretik a kalandot és bizony hamar szerelembe is esnek. Vannak, akiket a szexualitás vonz nagyon, van akik azonnal szorosabb köteléken, akár házasságon is gondolkodnak. Ők azok, akiknek a fejét a legegyszerűbb elcsavarni. Te közöttük vagy?

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: Shutterstock

Kos

Nagyon szenvedélyes, impulzív vagy. Ahogy mondani szokták, te vagy az aki fejjel megy a falnak, vagyis hajlamos vagy fejest ugrani a dolgokba, sokszor meggondolatlanul, a következményekkel nem számolva. Tele vagy energiával, keresed a kalandokat, a szexualitásod is szenvedélyes. Könnyen lelkesedsz új dolgokért, élethelyzetekért, nyitott vagy. Ha feltűnik valaki, aki tetszik, akkor tudatosan is elcsábítod, de az is igaz rád, hogy ha valaki téged szemel ki, akkor könnyű elcsavarni a fejed. Nem riadsz vissza a kihívásoktól, ha a téged célba vett személy szintén impulzív és imádja azokat a dolgokat, amit te. Ha van vér a pucájában, akkor egészen biztos, hogy célt ér nálad. Megadod magad. Bár a Kos inkább maga szemeli ki áldozatát, ha valaki szemet vet rá és tetszik neki, akkor könnyen odaadja magát.

Rák

Nagyon érzékeny vagy, fontos számodra az, hogy tartozz valakihez. Ez néha sebezhetővé tesz. Egy jól eltalált mondat, egy nagyon kedves közeledés és bár zárkózott és félénk embernek ismernek, mégis beletalál egy ismeretlen is a szívedbe. Előfordulhat, hogy teljesen elveszíted a fejed, nem vagy képes felmérni a potenciális kockázatot. A mostani csillagállás segíthet, hogy könnyen belehabarodj valakibe, elcsábulj. Figyelj erre oda, de nem építs magad köré falakat. Könnyű veled romantikus kapcsolatba lépni, érzékenységed miatt, viszont jobb, ha megtartod a határaidat, és lépésről-lépésre haladsz.

Skorpió

Szó szerint az a csillagjegy vagy, akinek könnyű elkapni a grabancát. Érzéseid kissé hűvösek, de a szexuális kisugárzásod és az étvágyad nagy. Ha valakinek megtetszel és vonzódsz hozzá, akkor véged. Nem kell neked könyörögni egy egyéjszakás kalandért, ha csak nem a játék kedvéért. Bár a szívedet nem könnyen adod, a szexuális játékokba gyorsan belemész. Ha pedig a szívedet valaki elkapja, akkor képes vagy átadni magad a teljesen új kapcsolatnak. Bár ha ez megtörténik a csábítódnak sem lesz könnyű dolga, mert egyszerűen egyedi vagy és nagyon vonzó, könnyű téged táncba vinni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?