EZO

Szerelemgyilkos ártatlan mondat: Mutatjuk, mitől borul ki a férfi csillagjegye szerint

Vannak mondatok, melyeket egyszerűen nem ejthetsz ki a szádon, ha jót akarsz magadnak. Ugyanis egyes csillagjegyek piszkosul érzékenyek rá. Jobb, ha tudod, hogy reagál a pasid, ha mégis kicsúszna ilyesmi a szádon...

Sose mondd egy férfinak az alábbi mondatokat, mert tuti csak fát raksz vele a tűzre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csillagjegy

Csillagjegy
Fotó: pixabay.com

KOS

„Túl önálló vagy!”

A Kos igazi társasági ember, szeret kapcsolatokat építeni. Ha fontos vagy számára, igyekszik bevonni téged is. Légy türelmes vele, mert nála hamar elpattan a húr, ha nem adod meg neki ezt a különös szabadságot. Elég kalandor is a Kos, de ettől még bizalomra, szabadságra és önállóságra van szüksége.

BIKA

„Nem foglalkozol eleget velem!”

Ettől a mondattól a bika mély haragra gerjedhet. Vannak férfiak,akik nem képesek a komoly elköteleződésre, de a Bika nem ilyen. Közöttük van a legtöbb férfi, aki komolyan gondolja a párkapcsolatát és valódi figyemet szentel kedvesének. Viszont ha ezt nem veszed észre a figyelmét, azt érzed ,hogy elhanyagol, akkor mielőtt megszólalnál vizsgáld meg, hogy mennyi minden apróságra is odafigyel a pasid ,csak esetleg észre sem veszed.

IKREK

„Fogd már be!”

Való igaz,hogy az Ikrek meglehetősen sokat tud beszélni. De nem vesztegeti az idődet. Rengeteg információval lát el. Kapcsolatban pedig mindenképp szeretne téged lenyűgözni. Nagyon erős önkifejező eszköze a beszéd, így ha ebben megpróbálod visszafogni, akkor tuti kihúzod nála a gyufát.

RÁK

„Nem bízom benned!”

A Rák jegyű pasi nagy valószínűséggel elég jámbor és családcentrikus. Ha valakiben megbízhatsz, akkor jó embert választottál. De ha pontosan ennek az ellenkezőjével vádolod meg, akkor aztán kimutatja a foga fehérjét. Hamar haragra gerjedhet. ne tedd ezt vele. Megbízható, egészen biztos.

OROSZLÁN

„Jobban szeretnének, ha...”

Az oroszlán haragjától mentsen meg az Isten! De ha belegyalogolsz a büszkeségébe és megkérdőjelezed a királyi státuszát, akkor jobb ha egy darabig a szeme elé sem kerülsz. Hiszen az élteti, ha mások csodálják és szeretik.

SZŰZ

„Nem tudsz rólam te semmit!”

A Szűznél jobban senki nem figyel rád. Minden apró részlet érdekli, amit veled kapcsolatban megtudhat. Viszont elveszettnek érzi magát, ha nem tudja analizálni a másikat. Ha valóban szeret, eljön az ideje, hogy a legváratlanabb helyzetben is emlékezzen a legapróbb részletekre is. Ha ezt megkérdőjelezed, totál kiakad, az tuti.

MÉRLEG

„Döntsd már el, mit akarsz! ”

Ez a mondat teljesen kiakasztja a Mérleg férfit. Hiszen alapból a döntéseit nehezen hozza meg és ha ezt felróják neki, akkor aztán vége. Konfliktuskerülő és nyugodt természet, jobb ha tudod, hogy a döntéseit bizony érdemes megvárni. Ne siettesd, ne kényszerítsd! Az ellenkezőjét éred el. Lefagy, vagy nagyon mérges lesz. Esetleg olyan döntést hoz, ami számodra nagyon kedvezőtlen.

SKORPIÓ

„Megőrültél?”

Nagyon szenvedélyes és érzékeny egyéniség a Skorpió. Bírja a kritikát, de ha megkérdőjelezed az elmeállapotát, vagy nyersen kijelentést teszel az idegrendszerére, akkor azzal tuti ellenszenvet és veszekedést érsz el nála. Párkapcsolatban ilyet semmiképpen ne tegyél. Olajat öntesz a tűzre!

NYILAS

„Nem igaz, amit mondasz!”

Nyitott és nagyon barátkozós természetű a Nyilas. Kacér és játékos, sok ember kedveli. De, ha bárki megkérdőjelezi őszinteségét, attól robbanni tud. Tetteit ne értsd félre, sokszor játékossága túlzás lehet. Nem fogod tudni megváltoztatni, csak elfogadni, hogy ő ilyen. Igen, néha lecsapja ő is a másiknál a biztosítékot, de nem megcsal, csak másokkal is játszadozik. Ha a szerelmed is ebben a jegyben született, soha ne nevezd hazugnak. Bízz meg benne vagy engedd el, ha sok az,amit művel.

BAK

„Nem vagy lojális”

Nagyon nagy erőkkel dolgozik azon, hogy működtesse az életet, a kapcsolatait. Ő komolyan elköteleződik, és nagyon kitartó is. Az egyik legjolálisabb típus. Ha ezt a tulajdonságát megkérdőjelezed, akkor neked véged. Nehezen mutatja ki érzéseit, de ettől még lojális és hűséges.

VÍZÖNTŐ

„Önző vagy!”

Nehezen bízik meg másokban és nehezen köteleződik el. Nagy a szabadság szeretete, és különleges intelligenciájával ötleteivel kitűnik. Sokszor tűnhet önzőnek, és lehet is benne valami, de ha beléd szeret, akkor lehozza a csillagokat is az égről. Ne menj neki azzal a mondattal, hogy „önző vagy” mert ismerve működését, pontosan azt váltod ki belőle , hogy azzá is válik majd.

HALAK

„Túlreagálod a dolgokat!”

Miután érzelmes, romantikus a Halak, így ezt a mondatot felejtsd el, mielőtt a fejedben megfordulna. Már azt is kiszúrja, ha erre gondolsz. Nagyon empatikus, és könnyen ráérez mindenre. Nem létezik számára a túlreagálás az életben. Nem érti,hogy te miért nem érzed azt, amit ő. Szeretettel érdemes felé fordulni, azzal minden el lehet nála is érni. A nézeteltérések ellenére mindent megtesz, hogy a dolgok működjenek.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?