ÉLETMÓDI

5 tipp, hogy újra szenvedélyes legyen a szex!

Sokan azt gondolják, ha a szex kezd ellaposodni, nincs visszaút, és a helyzet lassan a kapcsolat végét jelenti. Azonban ez egyáltalán nincs így! A szenvedély újra felkorbácsolható, csak néhány apró trükkre van szükség.

Ha a kezdeti szenvedély kezd alább hagyni, ideje lépéseket tenni. Nem szabad engedni, hogy teljesen elhaljon a vágy. Mindegy mióta vagytok együtt, újra éghet a tűz. Pörgessétek fel a szexet, gyűrődjön a lepedő!

1. Szemkontaktus

Ha becsukod a szemed teljesen kizárod a partnered. Persze, ha valami nagyon finom, élvezheted ilyen módon, de nagyon fontos az aktus közbeni szemkontaktus. Ne váljon rutinná a szex! Ha egymás szemébe néztek, az mélyíti az érzelmeket, és nagyon izgató látni, hogy párod mennyire élvezi. 

2. Húzzátok el a gyönyört!

Kényeztessétek egymás erogén zónáit hosszan. Állapodjatok meg, hogy a másik engedélye nélkül nem élvezhettek el. Ha valamelyikőtök közel van a csúcshoz álljatok meg. Így égető lesz a vágy, és

ha megkapjátok az engedélyt nagy valószínűséggel kirobbanó orgazmusban lesz részetek.

3. Változtassatok helyszínt!

Az ágy és a hálószoba unalmas. Ha mindig itt csináljátok, nem csoda, ha kezd ellaposodni a kapcsolat. Essetek egymásnak a konyhában,  a nappaliban, vagy egy forró fürdő közben.

4. Kössétek be egymás szemét!

Egy vékony selyemkendő nagy segítségetekre lehet az ágyban. Ha izgalmassá akarjátok tenni az együttlétet, kössétek be egyikőtök szemét, és hagyatkozzatok az egyéb érzékeitekre. Sokkal intenzívebb lesz az érintés.

5. Használjatok síkosítót!

Ha már régóta vagytok együtt lehet, hogy tényleg nem kap el a olyan hirtelen a vágy, és nem sikerül kellően felizgulnod. Így a hosszú előjáték ellenére is megeshet, hogy még nem vagy kész a behatolásra. Egy kis síkosító megoldás lehet a problémára, hiszen egyáltalán nem lesz kellemetlen, sőt, eszméletlen gyönyöröket élhetsz át.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?