Létrehozva: 2021.02.15.

Ez a három csillagjegy magasan a legintelligensebb, vajon te köztük vagy?

Nem vitás, hatalmas előny, ha valaki zseninek születik. Lássuk, mely csillagjegy szülötteinek adatott meg nagy valószínűséggel ez a kiváltság.

Számtalan alkalommal beigazolódott már, hogy a születésünk pillanatában érvényes csillagállás milyen erősen befolyásolja személyiségünk és életutunk alakulását. Minden csillagjegy hordoz tipikus tulajdonságokat, jókat és rosszakat egyaránt – nem véletlen tehát, hogy bizonyos tulajdonságok rendre felbukkannak adott csillagjegy szülötteinél. Az átlagosnál nagyobb intelligencia is egy ilyen karakteres tulajdonság, mely megfigyelések szerint három csillagjegy esetében sokkal jobban érvényesül, mint a többinél. Ez persze nem azt jelenti, hogy a többi csillagjegy szülöttei között nem lehetnek zseniális lángelmék – pusztán arról van szó, hogy az alább felsorolt három jegy szülöttei számára személyiség jegyeiken keresztül sokkal nagyobb esélyt ad a kiemelkedésre az univerzum.

Érdekes dolgokról árulkodhatnak a csillagjegyek
Fotó: pixabay

Skorpió

Skorpió jegyben születtél? Akkor valószínű nem vagy bőbeszédű, erényed a figyelés, megfontoltság. Sokan talán furcsa embernek tartanak a viselkedésed miatt, de előbb-utóbb ők is rájönnek, hogy mindez álca. A tehetséget és a veled született intelligenciát viselni ugyanis nem éppen egyszerű. Okkal vagy érzékeny, sőt olykor ingerlékeny bizonyos élethelyzetekben. De aki megismeri teljes valódat és belelát a lelkedbe, pontosan tudja, hogy mindez azért történik, hogy az élet minél több területén kamatoztatni tudd a képességeidet. Műveltséged hozadéka, hogy népszerű társasági emberként ismernek a legtöbben, emberi kapcsolataidat pedig magas szinten tudod működtetni. Bizonyára azok közé tartozol, akik kimagaslóak ezen a téren.

Szűz

Szuper csillagjegy! Azok közé tartozol, akik általában nagyon jól tanulnak már a suliban is, szinte szomjazod a tudást, érdeklődési köröd tág és munkál benned egy állandó vágy az újabb ismeretek megszerzésére. Rendkívül logikusan gondolkodsz. Gondolatmenetedben ritkán tévedsz, nagyon jól tudsz érvelni. Ha nagyon nehéz a megoldás egy kérdésre, te azt is képes vagy megoldni. Folyamatosan töröd a fejed valamin, és alkotsz. Imádod elmélyíteni a tudásod. Nagyon jó képességeid is vannak, és az intelligencia teszeteken is magas számot célzol be, sőt, el is éred azt.

Vízöntő

Üdvözlünk a legkreatívabb és legélesebben gondolkodó emberek táborában! Igazán szerencsés csillagjegyben születtél. Észjárásod fantasztikus, sokan nem is bírnak követni, és még kevesebben értenek meg. Nem átlagos és mindennapi a gondolatvilágod. Számos alkalommal kiderült már, hogy a tehetségeddel kitűnsz a többiek közül. Ha valamit elhivatottsággal csinálsz, megállíthatatlan vagy. A fejedben és szívedben lévő tudást a veled hozott magas intelligenciával párosítod. Szenvedélyed pedig mindig előre és felfelé visz. Személyiséged vonzó, bár sokszor vagy makacs, és előfordul az is, hogy a külvilág számára okoskodónak tűnsz. De ne foglalkozz a méltóságon aluli kritikákkal, az irigyek pusmogásával, mindig csak előre tekints! Hiszen áldott tehetséged nem hagyhatod kihasználatlanul: szerencsére megvan bennad a vágy az új dolgok létrehozására.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Fejjel lefelé mutogatja a hatalmas melleit Sydney Sweeney - fotók

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

borsonline.hu

Elon Musk kitálalt az ufókról, döbbenetes dolgot mondott

hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

mandiner.hu

Eddig szidták érte, most fél Európa Magyarország útját választotta

origo.hu

Király Viktor elmondta, miért ment tönkre a házassága

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

EZO

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

EZO

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életét forgatja fel gyökeresen a telihold!

EZO

Ha ezt a hét dolgot megteszed a Bika havában, megváltozik az életed

EZO

Három csillagjegy, akikre még áprilisban rátalál a nagy szerelem

EZO

Mindig ugyanaz jelenik meg álmodban? Így üzen a tudatalattid!