ÉLETMÓDI

A kutatók szerint ezt árulja el személyiségedről a szemszíned

Meglepő, mit fed fel rólad a szemed.

Tudtad, hogy szemed színe személyiségedről is árulkodik? Nézd csak, erre jutottak a szakemberek!

1. Sötétbarna vagy fekete szem

Született vezető vagy, aki egyúttal sokszor titokzatos és rejtélyes mások számára. Hallgat rád a környezeted és ügyesen oldod meg a problémákat. Egészséged szempontjából fontos figyelned a megfelelő folyadékbevitelre: a kutatók szerint a sötét szemű emberek általában kevesebbet isznak, mint mások.

2. Kék szem

Kifejezetten erős ember vagy, mind szellemileg, mind lelkileg és valószínűleg fizikailag is. Mások sokszor nem látják meg valódi személyiséged és előfordul, hogy anélkül ítélnek meg, hogy igazán alapos ismereteik legyenek rólad. Kíváncsi, de egyben óvatos alkat vagy, és érdekes tény, hogy a kék szeműek állítólag sokkal jobban viselik a szüléssel járó stresszt, fájdalmat vagy depressziót, mint mások.

3. Mogyoróbarna szem

Nagyon ritka ez az árnyalat. A szakértők szerint független, magabiztos és spontán vagy. Kiegyensúlyozottabb vagy az átlagnál, egészséged kapcsán fontos információ lehet, hogy hajlamos vagy az emésztési problémákra.

4. Barna szem

Magabiztos személyiség vagy és kellemes társaság. Hűséges, tisztelettudó és szelíd a karaktered, de ez nem jelenti azt, hogy mindig kötélnek állsz, akármilyen szabályról vagy utasításról is legyen szó. Alvásciklusod kissé zaklatottabb az átlagnál és nehezebb is számodra a pihentető alvás, ezért jól teszed, ha meditálsz, relaxálsz és sikeresen elcsendesíted elmédet lefekvéskor.

instagram

5. Zöld szem

A legtöbb ember számára ez a szín csábító, izgalmas és szexi. Vonzerőd ezért kimondottan erős. Rejtélyes vagy és gyakran kiszámíthatatlan, könnyen kapod fel a vizet, egyúttal kreatív és rendkívül eredeti vagy.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?