EZO

Ezt a három csillagjegyet nagy szerencse éri a jövő héten

Lassan beérünk az Ikrek jegyébe, és ez a hét csupa jóval kecsegtet bizonyos csillagjegyeket. Lássuk, kinek ígér szuper élményeket a heti horoszkóp?

A heti horoszkóp szerint ez a hét mindenkinek kellemes lesz – de három csillagjegy különösen érezni fogja a csillagállások jó hatását. Egyelőre még a Bika jegyében járunk, amely erőt, szenvedélyt, szerelmet és egy kis lustaságot hoz a napjainkba. Ám hamarosan átérünk az Ikrek jegyébe, amely a fellélegzés és a szabadság energiájával bír. Könnyebb lesz a kommunikáció, a projektjeink is jobban haladnak, sőt, egyre több emberrel találkozhatunk. A terveink pedig végre a megvalósulás útjára lépnek, hiszen hatalmas energiával cselekszünk. Ezek a kozmikus energiák mindenkire érvényesek, de a heti horoszkóp szerint három jegy különösen jó hétre számíthat. Lássuk, melyek ezek!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Heti horoszkóp 01

A Bikák ezen a héten végre elindulnak a megfelelő irányba
Fotó: Pixabay.com

Bika: rengeteg energiát ígér a heti horoszkóp

Bár a Nap mostanáig az ő jegyükben állt, a Bika jegyű emberek épp kifelé tartanak egy stresszes időszakból. Komoly kérdések merültek fel az életükben, át kellett gondolniuk, hová tartanak, és hogyan fognak oda eljutni. A heti horoszkóp most óriási energiát ígér számukra, úgy fizikai, mint lelki síkon. Alkalmuk lesz a feltöltődésre, és végre összeáll számukra a kép, kirajzolódnak a célok és az oda vezető utak is. Az eddigi erőfeszítéseik nem voltak hiába, most learathatják azok gyümölcsét, végre kiélvezhetik a megérdemelt sikert. A jóbarátok is támogatják őket, és lehet, hogy épp most jött el az idő egy új kalandra, utazásra, sőt, akár komoly szintlépésre is. A Halak jegyében álló Jupiter épp a nagy ötletekről és a terjeszkedésről szól: a Bika jegyében születettek életében ez akár költözés vagy utazás formájában is megjelenhet.

Heti horoszkóp

Az Ikrek jegyűeknek bőven lesz mit ünnepelniük
Fotó: Pixabay.com

Ikrek: születésnapi várakozás

Az Ikrek minden évben különös izgalmat él át a születésnapja táján – épp ugyanazt, mint gyerekkorában. Ez a lelkes és optimista csillagjegy nagyon szeret ünnepelni, a heti horoszkóp szerint pedig mostanában a születésnapon kívül is rengeteg oka lesz az ünneplésre. A Halak jegyében járó Jupiter hirtelen leveszi az Ikrek jegyűekről a korábbi időszakok terheit, letünteti az útjukból az akadályokat, és azt az ígéretet hozza számukra, hogy végre elérhetik, amit mindig is szerettek volna. Ebben az időszakban semmi sem lehetetlen az Ikrek jegyűek számára: az optimizmusuk és a bájuk ellenállhatatlanul vonzza a sikert. Itt az idő, hogy az Ikrek jegyűek a csillagjegyükhöz méltó módon élvezzék az életet!

Heti horoszkóp 03

A Nyilas jegyűek gyors sikerekre számíthatnak
Fotó: Pixabay.com

Nyilas: gyors sikerek

Amikor a Jupiter megmozdul az égen, a Nyilas jegyűek kedvező változásra számíthatnak. Az érzékeny Halak jegyébe lépő Jupiter, az Ikrek időszakának kommunikációs dömpingje és a Jupiter lendülete gyors sikereket ígér a Nyilas jegyűek számára. Ha most kitalálsz valamit, másnap felkapják az ötletedet, és harmadnap már jön is a pénz belőle. Érdemes a kreatív energiáidra támaszkodni, az Ikrek időszakában a Nyilasok mindig jól teljesítenek! Ráadásul a heti horoszkóp szerint a Jupiter a cselekvő energiádat is megsokszorozza, így komoly erőfeszítésekre leszel képes a terveid megvalósítása érdekében. Akármi is a terved, most sikerre viheted, az Ikrek időszaka támogat benne. Még a barátaidat is tettekre késztetheted, amiért hálásak lesznek neked.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?