EZO

Ezekre a csillagjegyekre nagy pénz vár az idén

Az év következő szakasza a nagy pénz ígéretét rejti egyes csillagjegyek számára. De vajon melyek azok a jegyek, amelyek fizetésemelésre, nyereményre számíthatnak?

Szeretnéd, ha nagy pénz ütné a markodat? Ki ne szeretné?! Ezek a jegyek az év következő szakaszában joggal számíthatnak arra, hogy nagy pénz kerül a számlájukra. Van, akit fizetésemelés, másokat üzlet nyereség vagy akár lottónyeremény vár. Vajon rajta vagy az év pénzügyi nyerteseinek listáján? Mutatjuk az idén pénzügyileg különösen szerencsés csillagjegyeket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nagy pénz 01

Az Oroszlánok számára természetes a bőség
Fotó: Pixabay..com

Oroszlán: a nagy pénz számukra természetes

Az Oroszlán jegyében születettek arról híresek, hogy nem érik be kevéssel. Nekik a nagy pénz nem különleges jutalom, hanem alapvető elvárás – már csak azért is, mert különleges képességük van arra, hogy a munkájuknak megkérjék a reális ellenértékét. Az év második felében nagyon is hasznát fogják venni ennek a képességüknek, így joggal várhatnak fizetésemelést és üzleti nyereséget. A párjuk is támogatni fogja őket abban, hogy fejlődjenek a munkájukban, és ennek kapcsán nagy pénz üsse a markukat. Ha viszont megkapják a pénzt, jegyük alapvonásaihoz híven nem fognak kuporgatni: a csillagok izgalmas kalandokat ígérnek számukra, méghozzá a szerelmükkel együtt. A még tanuló Oroszlánok képesek lesznek a tanulmányaikra koncentrálni, így alapozva meg a későbbi jó fizetést.

Vízöntő: szerencsés kapcsolatokat építhetnek

A Vízöntő jegyűekre gyakran talál rá a hirtelen szerencse, életük bővelkedik a váratlan fordulatokban. Idén ez a bankszámlájukon is látható lesz, komoly esélyük lesz arra, hogy nagy pénz kerüljön a számlára. Ehhez csak annyit kell tenniük, hogy ha a munkában valamilyen problémájuk van, barátságosan, az együttműködésre törekedve oldják meg. Ha nem akarnak mindenáron győzni a vitában, hanem inkább kompromisszumot keresnek, annak pénzügyi téren is meglesz az eredménye. A harmonikus munkakapcsolatok és a vállalkozók közötti együttműködések komoly üzleti nyereséget hozhatnak számukra. A tanulmányaikat folytató Vízöntők számára is jó időszak ez a kapcsolatépítésre.

Nagy pénz 02

A Halak jegyűek jó állást kaphatnak
Fotó: Pixabay.com

Halak: jó állás a láthatáron

A Halak jegyű emberek számlájára hirtelen nyeremény érkezhet, így most érdemes lottót venniük. Akik állást keresnek, szintén ígéretes fejleményekre számíthatnak, jó fizetést és kellemes munkakörülményeket ígérnek nekik. A kapcsolataik, mint a munkában, mind pedig a magánéletben harmonikusan alakulnak, így sikerrel, hatékonyan végezhetik el a feladataikat, sőt, akár egy-két túlórát is elvállalhatnak a nagy pénz reményében. A még tanuló Halak jegyűek is nyugodtan készülhetnek a vizsgákra, a siker szinte garantált számukra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?