ÉLETMÓDI

Ezek a csillagjegyek könnyen megsértődnek

Vigyázz, mit teszel és mondasz, mert szívükre vehetik.

Egy kellemetlen mondat, sértő tett mindenkiben nyomot hagy. De akadnak olyan csillagjegyek, akik különösen szívükre veszik, ha valamilyen bántás éri őket, vagy valamiben bántást éreznek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rák

A rák szülöttei rendkívül érzékenyek. Nehezen viselik a kritikát, nagy szükségük van a bizalomra, a támogatásra és az együttműködésre, és ha ezen úgy érzik, hogy csorba esik, akkor az nagy fájdalmat okoz nekik. Hosszú időn át emlékeznek arra, ami sebet okozott nekik.

123rf

Oroszlán

Nagyon büszke jegy, és bár emelt fővel viseli a nehéz helyzeteket, mégis hajlamos rá, hogy titokban akár még túlérzékenyen is reagáljon azokra. Lobbanékony természet, könnyen lehet, hogy támadásba lendül egy-egy meredekebb helyzetben, haragja azonban könnyen elszáll, és hamar meg is bocsát.

Szűz

Nagyon kritikus saját magával. Óriási elvárásokat támaszt önmagával szemben, éppen ezért érinti nagyon érzékenyen, ha valaki kritizálja őt. Nem a másik félre haragszik ilyenkor, hanem elsősorban saját magára. Úgy érzi, igazolva látja ezzel azokat a hibáit, melyeket ő maga már számtalanszor felrótt magának. Arra is hajlamos erős önkritikája miatt, hogy olyasmit is negatív véleménynek vegyen, melyet nem is szántak annak.

123rf

Bak

Nem orrol meg akármilyen apróságra, viszont rendkívül fejlett az igazságérzete, és nagyon rosszul viseli a méltatlan helyzeteket. Ha úgy érzi, ilyen szituációba kerül, akkor nem tud megnyugodni, magában őrlődik, próbálja inkább nem kimutatni a dolgot, de persze pontosan látszik rajta csalódottsága és keserűsége.

Skorpió

Nagyon hajlamos arra, hogy féltékeny legyen. Úgy érzi, hogy neki is jár mindaz, ami másnak, legalábbis rendkívül rossz néven veszi, ha arra jut, hogy valaki, akit ő önmagánál kevesebbre tart, mégis többre viszi. Mivel bizalmatlan alkat, ezért nem csak a féltékenység, de a gyanakvás is könnyen viszi sértődésbe, és haragja nem csak kőkemény, hanem bosszúba hajló, és felejteni képtelen.

És ezeket olvastad már?