LELKIZŐ

Fájdalmas veszteség: Gyászol a TV2 felfedezettje

A tehetséges énekest és egész családját megrázta a veszteség. Lélekben ugyan felkészültek szerettük halálára, de miután az asszony elment, összeomlottak.
  • Szerző: Buster

A Sztárban sztár leszek! Fiatal tehetségét fájdalmas veszteség érte. Elvesztette keresztanyját, aki egész életét végigkísérte és mindenben támogatta őt. Farkas Lajos a -nak vallott gyászáról.

„Felfoghatatlan ez a veszteség… Róza azóta állt mellettem, amióta csak az eszemet tudom. Édesanyám legjobb barátnője volt, nekem pedig a keresztanyám. Ha bármi fontos volt az életemben, ő ott volt velem és fogta a kezem. Elkísért annak idején a The Voice-ba és természetesen, ha csak ereje engedte, ott volt a Sztárban sztár leszek!-ben is”

- kezdte összetörten az énekes, aki egy héttel az asszony halála előtt már elbúcsúzott tőle.

„Róza három éven át küzdött a betegséggel és sajnos egy héttel ezelőtt, amikor meglátogattam őt, már sejteni lehetett, hogy veszíteni fog. Akkor már nagyon gyenge volt. Sajnos nem úgy ment el, ahogyan megérdemelte volna… Nagyon nehéz most az egész családnak, csak az a tudat nyújt némi vigaszt, hogy ő már jó helyen van és véget ért a szenvedése”

- nyilatkozta könnyeivel küszködve a TV2 felfedezettje.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?