EZO

Ez a két csillagjegy a Halak jegyébe lépve megvalósíthatja legnagyobb álmait

E két jegynek a szülöttei igazán izgalmas napok elébe néznek. Egészen elképesztő lehetőség vár rájuk! Vajon te is a szerencsések közé tartozol?

Február 19-én a Nap a Halak jegyébe ér, végre egy kicsit minden jegy szülöttje fellélegezhet, hiszen megszűnik az elmúlt hetekben felgyülemlett sok feszültség. Csendesedik, tisztul a világ, előtérbe helyeződnek az érzelmek, és az arra fogékonyak megnyílnak a művészeteknek. Február 25-én a szeretet hordozója, a Vénusz is belép a Halak jegyébe, és olyan dinamikát visz az egyetemes képletbe, mely segítségével régi nagy álmok valósulhatnak meg. Különösen két jegyhez lesz kegyes az univerzum, lássuk melyek ezek a csillagjegyek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Halak jegyében

A Halak jegyében most megváltozik kicsit az életünk
Fotó: pixabay.com

Halak

A elmúlt hónapban nem voltál éppen a topon, sokszor borúsabban láttad a dolgokat, mint ahogy a helyzet indokolta volna. De most eljött a te időd, mégpedig a változás ideje! Amint a Nap átlép a Halak jegyébe, szinte egyik percről a másikra varázslatos módon változik meg minden. A Halak jegyében születettekhez méltón megindul benned a kreativitás és az inspiráció. Ahogy e jegy szimbóluma, a hal úszik a vízben, úgy lesz neked is lehetőséged okosan haladni előre az életben. Minél szerényebb és minél alázatosabb vagy, annál nagyobb az esélyed arra, hogy az élet különböző területein végre elinduljanak a veled kapcsolatos változások. Fantasztikusan tudsz kommunikálni, ez segít majd a kapcsolataidban, a munkádban elérhető sikerek megtámogatják az önbizalmadat. Marad szabadidőd kedvenc időtöltéseidre, vedd elő a verses köteted, olvass, alkoss, bontakozz ki. Ezekkel az energiákkal most még a szerelem érzete is benned tombol. Mi lesz ebből? Bármi lehetséges most. Álmaid valóra válhatnak, engedd, hogy a megérzéseid vezéreljenek!

Kos

A Vénusz ereje nagyon nagy hatással lesz rád. A Halak jegyében is jól fogod most magad érezni. Régi vágyaid ismét előkerülhetnek, március elején érezni fogod az átalakulást. Lehull a függöny előtted és láthatóvá válik számodra a választott életutad. Állj ki magadért, erős hited segít ebben, sorsfeladatod rád találhat. Magabiztos leszel, új kapcsolatokat köthetsz. Megtámogat az univerzum, tele leszel lehetőségekkel. Tálcán kínálja most az élet a megoldásokat. Ha most kezdesz vállalkozni, a siker a partnered lesz! Nem szaladsz a falnak fejjel, itt az ideje, hogy megtapasztald az áramlást. Olvass a „flow” élményéről, tapasztalj valami újat! Mindent összevetve, nagyon jó úton jársz!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?