YESSS

Melyik jegyben születtél? Ezek az emberek megmérgezik az életed

Ne hagyd, hogy rád telepedjenek az emberek, leszívják az energiáidat és teljesen kimerülj! Legyen szó barátságról, párkapcsolatról, vagy éppen munkakapcsolatról, tudnod kell, hol a határ.

Ha mérgező emberek vesznek körül, rendkívül gyorsan kifáradhatsz, mivel energiavámpírént leszívják minden erődet. Keresd inkább azoknak a társaságát, akik emelnek, jókedvre derítenek és pozitív irányba lendítik az életedet. Szeretnéd megtudni, kiket kell kerülnöd? Lássuk, mit mond erről a csillagjegyed!

Fotó: pexels.com

Kos

Ha ebben a csillagjegyben születtél, óvakodj a Bika jegyű emberektől. Szenvedélyes vagy, ne hagyd, hogy ezt a szenvedélyt más megfékezze. A Bika jegyűek túlzott biztonságra törekvése kiolthatja a benned lévő hajtóerőt. Érezni fogod, ha valami olyan véleményt mondanak, ami visszatart, lebilincsel. Ne menj bele felesleges vitákba sem velük.

Bika

Jobb, ha vigyázol a Nyilas jegyben született emberekkel. Nehezen lépsz ki a kötelékekből, van benned némi ragaszkodás. Vedd észre, ha olyan kapcsolatban vagy a másikkal, ami rossz irányba terel – egy Nyilas sokszor még anyagilag is képes lehúzni a Bikát.

Ikrek

Bár nagy barátod lehet egy Vízöntő, mégis érdemes odafigyelni arra, hogy a szabadságotokban, és szárnyalásban, egyszerűen nem érsz el vele sehová. Azt hazudod magadnak, hogy minden milyen jól megy, és közben észre sem veszed, mennyire megrekedtél, beragadtál az életedben.

Rák

Érzékeny, ragaszkodó vagy, mély kötődéseket tudsz kialakítani, így az elengedés nehézségeket okozhat. Bár keménynek mutatod magad, és van is benned erő, de az Ikrek sokszor kihúzza nálad a gyufát. Megmérgezheti a kapcsolatotokat a felszínessége. Hiába szórakoztató, gyakran bevisz téged a málnásba, így nehezen engeded el. Sokszor több a fájdalom, mint az öröm a kapcsolatotokban. Megmérgezheti a napjaidat.

Oroszlán

Az Oroszlánt a Bak tudja a legjobban lerántani. Szeretsz a középpontban lenni, de képes vagy a Bakkal szembe menni. Nem tűröd a pesszimista hangulatát, közben versenytársat látsz benne a sikerei és kitartása miatt. Nehezen mászol ki egy ilyen mérgező kapcsolatból, mert szeretnéd uralni a Bakot, de közben alig viseled el a negatív hozzáállását az élethez.

Szűz

Szűzként elég kritikus tudsz lenni, a Halak pedig nagyon érzékeny. Ha ti kapcsolatba kerültök, sokszor előfordul, hogy negítv élményekben lesz részetek. Egyszerűen nem passzoltok, és ez megmérgezheti mindkettőtök életét. Túlságosan forró hangulatok és robbanásszerű viták alakulhatnak ki köztetek – rendszeresen. Ezt jobb, ha elkerülitek.

Mérleg

Mérleg vagy és Mérleggel kerültél baráti, netán szerelmi kapcsolatban? Nem semmi! Nagyon bátrak vagytok. Egymás idegeire mehettek. Vajon a döntést ki hozza meg a kapcsolatban? Mert itt az ideje, hogy válts, ha nem akarod az életed nagy részét lehangoltan, vagy energiahiányban, fáradtan tölteni. Főnök–alkalmazott viszonyban sem éppen szerencsés a két Mérleg szülött együtt.

Skorpió

Érdekes ember vagy, szereted a titokzatosságot. Viszont, ha Kossal talákozol, az rémálommá is válhat az életedben. Kevés dologba törik bele a bicskád, de a Kos erős és rámenős világa még téged is törékennyé tehet. Hiába rettegsz az egyedülléttől, merj kimászni egy ilyen kapcsolatból.

Nyilas

Hihetetlen, hogy számodra mennyire ellentétes a Rák szülötte. Képes vagy a féltékenységüket a szenvedély jeleként fogni, így aztán elég nagy galibába keveredsz. Úgy leszívják az energiádat, hogy sokszor csak a kapcsolat végén veszed ezt észre. Vigyázz, mert képesek az összes negatív tulajdonságodat kihozni belőled! Szabadulj meg tőlük, amint lehet.

Bak

A kapcsolat elején a Skorpióval jól érezheted magad. Nagy szerelemnek vagy gyümölcsöző emberi kapcsolatnak tűnhet kettőtök viszonya. De hiába gondolod, hogy nagy kihívás megváltoztatni egy Skorpiót, nem fog menni. Ezért csak feneketlen kútba öntöd bele az energiáidat. Vedd észre és húzd fel a nyúlcipőt!

Vízöntő

Sokszor a legjobb házasságok Vízöntő és Oroszlán között köttetnek. Na, de ha nem stimmeltek, akkor az Oroszlán képes téged teljesen lenullázni. A probléma abból adódik, ha a szabadságodat az Oroszlán mindenáron uralni akarja. Egy Vízöntőt lehetetlen! A féltékenységével elüldözhet. Ne várd meg, míg teljesen lemerülsz! Egy mérgező kapcsolat nem jó számodra!

Halak

Mit kezdesz a Szűz jegy szülötteivel? Vizsgáld meg, hogy van-e körülötted ilyen ember. Ti ketten képesek vagytok ördögi körbe kerülni egymással. Lehet, a végén te magad sérülsz jobban ebben a kapcsolatban. Menekülj a Szűz túlzott kritikái, intrikái elől! Jobb, ha nem is kerülsz velük mélyebb kapcsolatba.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?