ÉLETMÓDI

Ez az árulkodó jel mutatja, hogy szerelmetek örökké fog tartani

Most kiderül, mennyire vár boldog jövő rátok.

Bár egy kapcsolat eseményei nehezen kiszámíthatók, a szakértők szerint mégis vannak olyan jelek, melyekből erősen következtethetsz arra, hogy pároddal valóban összetartoztok, és akár egész életen át egymás társai lehettek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1.Közösen beszélgettek a jövőről és közös tervekről

Amikor a jövő kerül szóba, mindkettőtök számára természetes, hogy együtt szerepeltek benne. Ennek megfelelően alakítjátok nem csupán a következő hétvégét és a nyaralást, de akár távolabbi, évekkel előre mutató tervezgetéseiteket és álmaitokat is.

2.Egyezik az értékrendetek

Nem kell, hogy mindenben egyetértsetek, ahogy az sem, hogy minden hobbitok közös legyen. De a legfontosabb elveitek, az élettel kapcsolatos elképzeléseitek, a nézeteitek fontos, hogy egyezzen a közös jövőhöz. Ehhez pedig külön jó, ha még a közös szórakozás is élmény számotokra.

3.Egyenlők vagytok

Igen, egy kapcsolatnak van dinamikája, és megesik, hogy hol egyikőtök, hol pedig másikotok határozottabb vagy erősebb. De akkor igazán biztató a közös élet, ha alapvetően egyenlőek vagytok, tisztelitek egymást, távol tartjátok magatokat manipulációktól és játszmáktól.

4.Akkor is gondoltok egymásra, ha épp nem vagytok együtt

Jó dolog, ha van külön is életetek és külön programjaitok. Nem kell egész nap egymás fejében járnotok. De az igazán tökéletes kapcsolatban eszedbe jut a másik, ha meglátsz a boltban egy apróságot, amit szeret. Esetleg küldesz neki egy fotót, ha éppen a barátaiddal töltöd az estét, de észreveszel valamit az utcán, amiről tudod, hogy megmosolyogtatja őt. A lényeg tehát, hogy benne legyetek egymás fejében és szívében akkor is, amikor éppen nem vagytok együtt.

5.Önállóak vagytok

Ez úgy tűnhet, mintha az előző pont cáfolata lenne, de hidd el, nem így van. Bármennyire is szeretitek egymást, és bármennyire is fontos, hogy egymás lelkében vagytok, fontos, hogy önálló személyiséggel rendelkezzetek, melyet tiszteltek egymásban. Ha teljes egész vagy, és megvannak a saját egyéni kis dolgaid, időtöltéseid, hivatásod, akkor az nem elvesz a kapcsolatból, hanem még teljesebbé teszi azt.

6.Prioritást élvez a kapcsolatotok

Képesek és hajlandóak vagytok kompromisszumokat hozni a kapcsolatotok érdekében. Képesek vagytok átlépni önmagatokon azért, hogy ez a közös dolgaitokat előrébb vigye. Sőt a legjobb, ha nem is érzitek mindezt áldozatnak, hiszen egy közös boldogság érdekében teszitek, és ezt igazán fontosnak is tartjátok.

7.Egészségesen és építő módon vitáztok

A nézeteltérések elkerülhetetlenek. De akkor van igazán közös jövőtök, ha a viták és veszekedések során közös megoldásra törekedtek, nem célotok a másikat kellemetlen helyzetbe hozni, kerülitek a személyeskedést és a megoldás a célotok. Ha a vita nem egyenlő támadással, hanem előremutató, akkor az csak hozzátesz a kapcsolathoz, nem pedig elvesz belőle.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?