ÉLETMÓDI

Döbbenetesen őszinte személyiségteszt: mit látsz meg először a képen?

Ha ránézel az ábrára, mi tűnik fel először?

Vessél mindössze egyetlen pillantást a rajzra, melyet most mutatunk, és feltárul előtted személyiséged titkos oldala. Igen, csupán ennyi a dolgod: nézz rá, jegyezd meg, hogy mit vettél észre rajta elsőként, majd olvasd el, hogy mit árul el mindez rólad. Meg fogsz lepődni...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gyertyatartó

Igazán széles látókörű, kíváncsi és tájékozott ember vagy. Nagy terveid és nagy álmaid vannak, sokszor foglalkozol azonban a részletekkel. Jobban érdekel a tervezés, mint a kivitelezés, így aztán gyakran félbehagysz dolgokat, és nekiállsz helyette valami újabb és izgalmasabb kihívásnak. Hatalmas a szíved, kimondottan kedves a természeted. Érdemes óvatosnak lenned, mert ezzel sokan hajlamosak visszaélni.

Kifinomult, érzéki alkat vagy, szeretsz álmodozni, idealista vagy, olykor szinte naiv. Néha szinte észre sem veszed a valóságot, mintha a felhők felett lebegnél. Ez a romantikus hozzáállás sok szépséghez vezet, ugyanakkor csalódásba is kerget, ha nem vigyázol magadra jobban. Néha térj kissé vissza a valóságba, hogy megkíméld magad.

Férfi

Nyugodt, higgadt, biztonságot sugárzó ember vagy. Átgondolt és megfontolt, de egyúttal kreatív is. Nehezen veszíted el kiegyensúlyozott hangulatodat és jókedvedet. Nem könnyen jössz ki a sodrodból. Viszont érdemes kicsit fejlesztened azon, hogy jobban figyelj oda másokra. Boldogabb életed lesz, ha több energiát fordítasz azokra a részletekre, melyek szeretteidnek fontosak.

Tűz

Gondolkodásmódod, világképed eltér a megszokottól. Kilógsz a sorból, mások talán még csodabogárnak is tartanak. De ezzel ne törődj! Élvezd, hogy különleges vagy, és azzal se foglalkozz, ha mások nem értenek meg. Erősítsd önbizalmad és minden rendben lesz.

És ezeket olvastad már?