Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2019.09.12.

Nagy, őszi szerelmi horoszkóp: rád talál a boldogság?

Nézd meg, mi vár rád a következő hetekben.

Kos

Októberben feszült lesz a hangulat, konfliktusokon kell keresztüljutnod, hogy azután novemberben kiélvezhesd a régen nem tapasztalt harmóniát és békét. Ha viszont még egyedülálló vagy, akkor ez az ősz kedvező időszak arra, hogy megtaláld a párod.

 

Bika

Az egész ősz bearanyozza a kapcsolatodat. Igazán szép időszak ez számodra és nagyon sok boldogságban lesz részed. Ha még keresed az Igazit, akkor október lesz a leginkább ígéretes hónap arra, hogy megtaláld a társad.

Ikrek

Szeptemberben kissé feszült leszel, októberben pedig kezd elhatalmasodni benned a bizalmatlanság. Pedig nincsen rá okod. Szerencsére túl fogtok jutni ezen a szakaszon, és ősz végére újra nyugalom és bizalom jellemzi a szerelmi életedet. Ha keresed a nagy őt, akkor most légy egy kicsit türelmes, és tekintsd ezeket a heteket egy kellemes készülődésnek.

Rák

Új szintre fog lépni kapcsolatod. Még komolyabbá válnak kettőtök közt a dolgok: lánykérés, családalapítás is várhat rád, vagy ha ezen már túlvagytok, akkor valamilyen izgalmas, új és közös kaland részesei lehettek. Novemberben viszont nagyon fontos, hogy őszinte és egyenes legyél, különben komoly konfliktusokra is számíthatsz.

 

Oroszlán

Lángra fog lobbantani ez az ősz. Lehet, hogy meglévő kapcsolatod fog újra szikrát kapni, de az sem kizárt, hogy új szerelem lép az életedbe, mely teljesen felforrósítja a szíved.

Szűz

Szerencsésen alakul az őszi időszak számodra. Nagy érzelmek, meghittség és intimitás az, amire számíthatsz. Ha még egyedülálló vagy, akkor igen jó esélyed van arra, hogy egy sorsdöntő találkozással megváltozzon az életed.

Mérleg

Szép számmal terhelik most viták, nehézségek, problémák és konfliktusok a kapcsolatod. Szerencsére nem lesz végzetes egyik sem, viszont megviselheti a lelked. Tarts ki, mert ez a hangulat csak az ősz végéig tart majd: november közepétől újra a béke és a nyugalom kerül előtérbe!

 

Skorpió

Akár egyedülálló vagy, akár kapcsolatban élsz, ezen az őszön egy találkozás felforgatja az életedet. Az új szerelem, de legalábbis annak a kísértése akkor is megtalál, ha már házas vagy. Rajtad áll, hogy az ismeretlent választod, vagy ellenállsz a csábításnak.

Nyilas

Küzdelmes és terhelt lesz számodra a szeptember és az október. A nehézségek sajnos elkerülhetetlenek lesznek, néha már el is keseredsz, hogy túléli-e a kapcsolatod a megpróbáltatásokat. De szerencsére csak novemberig tart ez a krízis, utána megint a boldogság lesz jelen köztetek. Ha keresed az Igazit, akkor legyél nyitott és mozdulj ki minél többet otthonról. Meglepő könnyedséggel tudsz most ismerkedni.

 

Bak

Ha kapcsolatban élsz, akkor megerősödik köztetek a kötelék, még erősebbé válnak bennetek az érzelmek. Ha viszont még nem talált rád a szerelem, akkor most legyél befogadó és várd szeretettel az érkezését, ugyanis ezen az őszön végre rád talál majd, akire mindig is vártál.

instagram

Vízöntő

Nagyon lelkes és szenvedélyes leszel ezekben a hónapokban, ez pedig kölcsönös: párod is így érez irántad. Így aztán az ősz komoly lépések és a teljes elköteleződés időszaka is lehet nálatok. Ha a nagy őt keresed, akkor könnyen lehet, hogy meglepődsz és rájössz, már régebb óta ismered őt, mint gondolnád.

Halak

Nyugalmasan telik az ősz első fele a kapcsolatodban, azonban a vége felé számíthatsz konfliktusokra, melyeket együtt kell leküzdenetek. Ha egyedülálló vagy, akkor egy régi szerelem éledhet fel újra, mely megváltoztatja az életed.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ördög Nóra és Nánási Pál bejelentette: vége

origo.hu

Brüsszel bejelentette: készüljünk a háborúra!

borsonline.hu

Gyászol a magyar TV2: súlyos halálhír rendítette meg ma a sztárokat

hirtv.hu

Szabó Bálint kísérte az ATV-be Magyar Pétert

metropol.hu

Most jött: busz balesetezett Budapesten, tűzoltók emelik ki az utasokat

mandiner.hu

Újabb országok álltak Magyarország mellé az egyik legélesebb európai vitában

origo.hu

Imádja a luxust és dicsekszik pénzével a Magyar Péter mögött álló vállalkozó - videó

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Heti Top5: Nemazalány popsit villantott, az ifjú György hercegnek kettétört az álma

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

„Láttam, hogy boldogan ölelik egymást" - az ország kedvence lett a magyar sztárszülők gyermeke

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban

ÉLETMÓDI

Még reggel is az álmod hatása alatt vagy? Ez történhetett!

ÉLETMÓDI

Rámenős és domináns - 4 csillagjegy, akikkel szemben esélyed sincs!

ÉLETMÓDI

Bárkire lecsaphat a titokzatos Hashimoto-kór. Ezekre a jelekre figyelj!

ÉLETMÓDI

Így adhatod el bosszankodás nélkül a használt ruháidat