ÉLETMÓDI

Eszméletlen, amit ez a 7 éves japán kisfiú művel

Egy éves kora óta edz a kungfulegenda Burce Lee filmjeire, sokak szerint óriási karrier előtt áll.
  • Szerző: Ripost

A tehetséges gyerekekre mindenki felfigyel: zenei, matematikai vagy sakk géniuszok sikerei járják be időről időre a világhálót. A hét éves Ryusei Imaj harcművészetekben mutat kiemelkedő tehetséget, és mindez az elhunyt Bruce Lee-nek köszönhető.

A kisfiú egy éves kora óta gyakorol, a kungfulegenda A Sárkány közbelép című filmje alapján kezdte az edzéseket. Ma már több százezren követik a közösségi oldalakon; kitartása és lelkesedése hatalmas inspirációt jelent a követőinek.

Elképesztő pontossággal utánozza Bruce Lee mozdulatait a Halálos játszma című filmből, tökéletes szinkronban mozog a színésszel - és közben egyszer se néz a tévére.

Nem mindenki örül azonban Ryuji sikereinek:  a közösségi oldalakon rengeteg támadás éri a szülőket, hiszen egy kisfiúnak még gyereknek kéne lennie, nem edzéssel, hanem játékkal kellene töltenie az időt. Azonban többen vannak azok, akik megvédik őket: a videókból ugyanis az látszik, hogy a szülők büszkék rá, az edzéseit vezető apa nem hírességet akar faragni belőle, hanem a képességeit akarja kiaknázni. Az is látszik, hogy a kisfiú imádja, amit csinál.

Mindettől függetlenül Ryuji máris celeb: szerepelt már talkshow-kban is, és a felvételen látszott, hogy nagyon otthonosan mozog máris a médiában. Látva a tehetségét, biztosak lehetünk benne, hogy ha felnő, találkozunk még vele a mozikban.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?