ÉLETMÓDI

Döbbenetes, mi történt a kisfiú hímtagjával a fürdőmedencében

A kétségbeesett anyuka nem tudta, mit csináljon, kórházba kellett vinni a gyereket. Minden biztonsági óvintézkedést betartottak fürdőzés közben, de a baj onnan jött, ahonnan a legkevésbé számítottak rá...
címkék:
  • Szerző:

Valóságos horror, ami az ötéves kisfiúval történt: anyukájával Mexikóban voltak nyaralni, a kisfiú pedig a medencében úszott, amikor a fürdőnadrágjának a hálós részébe belegabalyodott a pénisze. Az anya, Laura Collins elmondta, hogy akkor vette észre, hogy baj van, amikor bement a kisfiúval az öltözőbe, és le akarta venni a nadrágot, a gyerek pedig felsikoltott a fájdalomtól…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay (Képünk illusztráció!)

Az úszónadrág hálója gyakorlatilag gúzsba kötötte a kisfiú péniszét, az anya nem is merte erőltetni, hogy levegye, kórházba kellett vinni a gyereket. Ott helyi érzéstelenítést kapott, és az orvosok vágták le a hálót. Szerencsére nem lett maradandó sérülése.

null

null

Az orvosok elmondták az anyának, hogy nem ez az első eset, amivel találkoznak, és azt javasolják minden szülőnek, hogy vágják le a nadrágokról a hálós részt, mielőtt a gyerekekre adják, hiszen komoly bajt is okozhatott volna.

null

null

Az anyuka megkereste a nadrágokat forgalmazó Tesco áruházláncot, akik közleményben kértek bocsánatot, és vizsgálatot kezdeményeznek a nadrágokkal kapcsolatban.

címkék:
És ezeket olvastad már?