ÉLETMÓDI

Csodát tesz az erekcióval a görögdinnye: ezt nem hiszed el!

Megdöbbentő, milyen hatással van a férfira ez a gyümölcs.
  • Szerző: THE_D

Minden férfira ránehezedik a teljesítmény kényszere, a nyomás, hogy mindig és bármilyen körülmények között helyt kell állnia az ágyban. Mégis szinte minden férfi, aki elmúlt már 30 éves, legalább egyszer átélte azt az élményt, amikor vágya ellenére sem engedelmeskedik neki a teste.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem kell kétségbeesni, ha egy kis plusz löketre, némi extra segítségre van szükség, hiszen ez teljesen természetes igény, ráadásul kiderült, hogy nagyon finom megoldás is akad rá!

instagram

A varázslat neve nem más, mint: görögdinnye!

Dübörög a dinnyeszezon, így itt a tökéletes alkalom kipróbálni és letesztelni, hogy vajon igaz-e mindaz, amit erről a csodás gyümölcsről a szakértők állítanak. Azt mondják ugyanis, hogy csaknem olyan rendkívüli eredményt képes elérni a dinnye, mint a méregdrága potencianövelő szerek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SRFV•HFS•NASM Fitnes Kursevi (@srfvojvodine) által megosztott bejegyzés,

A titok nyitja nem más, mint egy aminosav, melynek neve citrullin, és amely a dinnyében jócskán fellelhető. Ez az aminosav a szervezetben, miután a gyümölcsöt elfogyasztottad, argininné alakul, ami rendkívül jó hatással van többek között a szívre és a keringési rendszerre, segít abban, hogy a vérereket ellazítsa és kitágítsa, így pedig még erősebbé tegye az erekciót.

Persze csodák nem léteznek, és mi sem szeretnénk azzal kecsegtetni téged, hogy akár egyetlen szelet görögdinnye elfogyasztása már egy lankadatlan férfiistenné tesz az ágyban. A kutatások egy része egyelőre nem tudja megbecsülni, milyen mennyiségben kellene fogyasztani a dinnyét a kívánt és azonnali hatás eléréséhez. Másik része pedig nagyjából 1,5 kilóra becsüli azt a mértéket, melynek elfogyasztása után már valódi eredmény várható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Aylin I. Fotografie (@aylini.fotografie) által megosztott bejegyzés,

Az viszont biztos, hogy a görögdinnye rendszeres és gyakori fogyasztása egészséges, méregtelenítő hatású, segít a fogyásban, jótékony hatással van a szívre, az emésztésre és a keringésre.

1,5 kilónyi dinnye elfogyasztása pedig egy felnőtt férfi számára egy meleg, tikkasztó nyári napon távolról sem lehetetlen feladat... Veszítenivaló tehát semmi nincsen, sőt! A több kontinensen is zajló kutatások egyértelműen arra biztatnak, hogy támogasd egészséged görögdinnyével, és jó eséllyel megsokszorozódik teljesítményed, illetve örömélményed is az ágyban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?