LOVE

Főztjével ébreszt vágyat Kandász Andi

Kandi semmit nem bíz a véletlenre, így a meghitt együttlétekre is jó előre készül és persze felkészít. A trükk a fűszerezésben rejlik...
  • Szerző: Buster

A TV2 műsorvezetője hétfőtől ország világ előtt megmutatja, hogy nem csak a „szülőszobában”, de a konyhában is otthonosan mozog. Kandász Andrea rajong a különleges fűszerekért és alapanyagokért, így szinte biztosan lenyűgözi majd tudományával a MasterChef VIP 2 ítészeit is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Gazdag Éva / TV2

A #KandászMamik, #SztárMamik háziasszonya nem viccel ha főzésről van szó, sőt akár az éjszakai, romantikus hangulatot is képes előhívni egy-egy trükkjével.

„Kevesen tudják, de egyik szenvedélyem a főzés. Kísérletező típus vagyok és imádom a különleges fűszereket. Komoly tapasztalatom van például az úgynevezett afrodiziákumok területén és van is otthon készleten jó néhány vágyfokozó fűszerem”- mesélte lapunknak Kandi, aki be is veti a titkos hozzávalókat odahaza.

Fotó: Kandi

„Pontosan tudom, hogy rám milyen fűszerek vannak jó hatással és persze azt is kitapasztaltam, hogy Ferit mik hozzák hangulatba”- mesélte nevetve a műsorvezető.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?