CSALÁDOK

Zseniális, ahogy a szülők megtrollkodták az internetfüggő gyerekeiket

A három gyerkőc nagyon rossz döntést hozott, amikor a tengerparti kiruccanás helyett inkább otthon maradtak internetezni.

Múlt hét szombaton egy ausztrál házaspár, Cassie és Chris el szerette volna vinni a három gyermeküket egy tengerparti kiruccanásra, de a kicsik húzták a szájukat és inkább az otthonmaradás mellett tették le a voksukat. A szülők ezért úgy döntöttek, inkább az internetmodemüket viszik magukkal kirándulni – írja a Daily Mail című bulvárlap internetes kiadása.

(facebook)

„Chris és én csak egy jó családi programot szerettünk volna összehozni. Egy laza szombat a tengerparton, vidámparkkal és étteremmel. A gyerekek viszont nem voltak vevők a dologra, azt mondták, hogy unalmas az egész és ők inkább otthon maradnának. Persze pontosan tudtuk mire megy ki a játék... A srácok videojátékozással, filmnézéssel és internetezéssel akarták tölteni a napot – de ezt persze nem vallották be nekünk. Inkább nem vitatkoztunk velük, otthon hagytuk őket és helyettük az internetmodemet vittük magunkkal kirándulni. A modemnek fantasztikus napja volt! Valódi kikapcsolódás volt számára, hogy gyerekek nem használták egy teljes napon keresztül, és nem futott át rajta annyi adat.”

- fogalmazott a bulvárlapnak Cassie, aki több képet is megosztott a közösségi oldalán a modem kirándulásáról.

(facebook)

(facebook)

A zseniális trollkodást bemutató Facebook-bejegyzés természetesen hatalmas sikert aratott a közösségi oldalon. A modem kirándulásáról készült fotókat több mint 11 ezren kedvelték és 8 ezren osztották meg, és a legtöbb hozzászóló „igazi hősnek” kente föl a házaspárt. Sőt, volt olyan szülő is, aki azt írta a bejegyzés alatt, hogy pont ugyanígy fog tenni a gyerekeivel, ha megmakacsolják magukat és inkább otthon akarnának maradni a családi programok helyett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?