ÉLETMÓDI

130-cal száguldozott az autópályán a 6 éves kisgyerek

Egészen hihetetlen, hogy egy szülő képes ennyire felelőtlenül bánni egy szem gyermekével.

Egy orosz anyát őrizetbe vette a rendőrség Tatárföld egyik kisvárosában, miután az internetre felkerült egy videófelvétel, amin az látható, hogy a nő 6 éves fia 130-al száguldozik egy helyi autópályán. Az ön- és közveszélyes akciót maga az anyuka rögzítette telefonjával – írja az amerikai Fox News.

A felelőtlen szülő többek között nem vette figyelembe, hogy a helyi törvények értelmében csak 18 éves kor fölötti személy ülhet volán mögé, de a kisiskolás fia a 120 km/h-ás sebességkorlátot is túllépte. Arról nem is beszélve, hogy a kisfiú nemrég szemműtéten esett át, tehát erősen kétséges, hogy jól látja-e az utat.

Az anyát rengetegen kritizálták az interneten, hogyan engedhette meg fiának, hogy a volán mögé üljön. A jelek szerint azonban a nő a megbánás legapróbb jelét sem mutatta, ugyanis meglehetősen flegmán reagált a kritikus hangokra.

„Úgy élek, ahogy akarok, nekem ne mondja meg senki, mit csinálhatok. Nem bántam meg semmit, büszke vagyok a fiamra, hogy ilyen könnyen tud autót vezetni. Minden percet élvezek, amit a fiammal tölthetek, nemrég lőni is megtanítottam. Mindannyian bekaphatjátok!” – fogalmazott az anya.

Az ügy egyébként akkora port kavart, hogy a rendőrség és a gyermekvédelmi hatóságok is nyomozást indítottak.

És ezeket olvastad már?