Létrehozva: 2016.12.23.

Cukor nélkül így lesz tökéletes a karácsonyi habcsók

Tedd teljessé az ünnepi hangulatot ezzel a mennyei, ropogós és édes habcsókkal, amit bátran fogyaszthatsz a diétád alatt is!

Egy igazán fantasztikus recept, amelyben megmutatjuk, hogyan készíthetsz légiesen könnyű habcsókokat!

Tökéletes választás lehet az ünnepekre diétázóknak is, hiszen egyáltalán nem tartalmaz cukrot, így nem kell a pluszkilóktól rettegned!


Hozzávalók:

  • 3 nagyobb tojás
  • 1/2 tk. almaecet
  • 60 g Update eritrit édesítőszer, porrá darálva
  • 1/4 tk. vaníliakivonat vsgy 1 cs. Vanilla Sweet

  • Így készítsd el:
    1. Melegítsd elő a sütőt 135 fokra.

    2. Válaszd szét a tojásokat, és a fehérjéket tedd egy nagy tálba. A sárgáját majd más ételhez használd fel.

    3. Kezdd el közepes fokozaton habbá verni. 2 perc után, amikor elkezd habosodni, add hozzá az almaecetet.

    4. Habosítsd tovább, majd jöhet az édesítő por és a vanília. Verd teljesen kemény habbá.
    5. Kiskanállal vagy nyomózsákkal adagold egy szilikonos sütőpapírral bélelt tepsire.

    6. Tedd a sütőbe 15 percre. Majd vedd le a hőmérsékletet 100 fokra, és hagyd bent további egy órát.

    7. Zárd el a sütőt, és pihentesd a habcsókokat további egy órát, hogy igazán ropogósak legyenek.

    8. Amikor a sütő teljesen kihűl, tedd át a habcsókokat egy légmentesen záródó dobozba.

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek