RETRO RÁDIÓ

Cukor nélkül így lesz tökéletes a karácsonyi habcsók

Cukor nélkül így lesz tökéletes a karácsonyi habcsók
Boros Jutka
Szerző
Boros Jutka
Létrehozva2016. 12. 23. 10:20

Tedd teljessé az ünnepi hangulatot ezzel a mennyei, ropogós és édes habcsókkal, amit bátran fogyaszthatsz a diétád alatt is!

Egy igazán fantasztikus recept, amelyben megmutatjuk, hogyan készíthetsz légiesen könnyű habcsókokat!

Tökéletes választás lehet az ünnepekre diétázóknak is, hiszen egyáltalán nem tartalmaz cukrot, így nem kell a pluszkilóktól rettegned!


Hozzávalók:

  • 3 nagyobb tojás
  • 1/2 tk. almaecet
  • 60 g Update eritrit édesítőszer, porrá darálva
  • 1/4 tk. vaníliakivonat vsgy 1 cs. Vanilla Sweet

  • Így készítsd el:
    1. Melegítsd elő a sütőt 135 fokra.

    2. Válaszd szét a tojásokat, és a fehérjéket tedd egy nagy tálba. A sárgáját majd más ételhez használd fel.

    3. Kezdd el közepes fokozaton habbá verni. 2 perc után, amikor elkezd habosodni, add hozzá az almaecetet.

    4. Habosítsd tovább, majd jöhet az édesítő por és a vanília. Verd teljesen kemény habbá.
    5. Kiskanállal vagy nyomózsákkal adagold egy szilikonos sütőpapírral bélelt tepsire.

    6. Tedd a sütőbe 15 percre. Majd vedd le a hőmérsékletet 100 fokra, és hagyd bent további egy órát.

    7. Zárd el a sütőt, és pihentesd a habcsókokat további egy órát, hogy igazán ropogósak legyenek.

    8. Amikor a sütő teljesen kihűl, tedd át a habcsókokat egy légmentesen záródó dobozba.

    Ripost hírek

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.