tóth gabi
Tedd teljessé az ünnepi hangulatot ezzel a mennyei, ropogós és édes habcsókkal, amit bátran fogyaszthatsz a diétád alatt is!
Egy igazán fantasztikus recept, amelyben megmutatjuk, hogyan készíthetsz légiesen könnyű habcsókokat!
Tökéletes választás lehet az ünnepekre diétázóknak is, hiszen egyáltalán nem tartalmaz cukrot, így nem kell a pluszkilóktól rettegned!
Hozzávalók:
Így készítsd el:
1. Melegítsd elő a sütőt 135 fokra.
2. Válaszd szét a tojásokat, és a fehérjéket tedd egy nagy tálba. A sárgáját majd más ételhez használd fel.
3. Kezdd el közepes fokozaton habbá verni. 2 perc után, amikor elkezd habosodni, add hozzá az almaecetet.
4. Habosítsd tovább, majd jöhet az édesítő por és a vanília. Verd teljesen kemény habbá.
5. Kiskanállal vagy nyomózsákkal adagold egy szilikonos sütőpapírral bélelt tepsire.
6. Tedd a sütőbe 15 percre. Majd vedd le a hőmérsékletet 100 fokra, és hagyd bent további egy órát.
7. Zárd el a sütőt, és pihentesd a habcsókokat további egy órát, hogy igazán ropogósak legyenek.
8. Amikor a sütő teljesen kihűl, tedd át a habcsókokat egy légmentesen záródó dobozba.