v4

27 találat
INSIDER

Orbán Viktor újabb sálat vett a nyakába, mutatjuk a fotót

A magyar miniszterelnök újabb fotóval jelentkezett.

POLITIK

„A közép-európai együttműködésnek még válságállóbbnak kell lennie”

A térségünket érő fenyegetések a jövőben erősödni fognak.

INSIDER

Kövér László: megkerülhetetlenné vált a visegrádi országok szövetsége

A V4-ek szeretnének egyenrangú félként részt venni az Európa jövőjéről szóló vitában. Kövér László több közös projektet is indítványozott.

INSIDER

Orbán Viktor : a visegrádi országoknak a világgazdasági változások nyertesei közé kell tartozniuk! – Fotók

A V4 elnökségét Magyarország július 1-jén veszi át Lengyelországtól.

INSIDER

Orbán Viktor a vakcinákról egyeztetett a V4-ekkel, majd az EU-csúcson is ez a fő téma

A miniszterelnök Facebookon posztolt a V4-ekkel való egyeztetésről a maratoni EIT előtt és az EU-csúcsról is.

SHOWBIZ

Péntek este a szuperdöntővel véget ért a Virtuózok

Péntek este a szuperdöntővel ért véget a Virtuózok klasszikus zenei tévés tehetségkutató hatodik, V4 + Közös nyelven beszélünk elnevezésű évada, amelyet a Duna Televízióban és az M5 csatorna műsorán láthattak a nézők.

SZTÁR

Alig hisszük el, hogy a gyönyörű színésznő mit csinál a tévében

Az osztrák-magyar származású színésznő, Coco König is részt vállal a Virtuózok november végén induló, világméretűvé bővült, legújabb évadában.

SZTÁR

Hihetetlen meglepetés: világsztár kapott szerepet a Virtuózok új évadában – videó

Idén a szervezők kinyitották a határokat, és a Visegrádi Négyek országai mellett Szerbiából is indulhattak versenyzők a végső győzelemért.

POLITIK

Brüsszelben ismét európai migrációs paktum kidolgozásával vannak elfoglalva

Azért is szükséges az együttműködés Törökországgal, mert hamarosan a világ 10 legnagyobb gazdasága közé tartozik majd, a közép-európai országoknak nyitott a gazdaságuk, „nyilvánvalóan nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy a világ legdinamikusabban fejlő

POLITIK

Orbán Viktor: Ausztriával egy cipőben járunk

Ausztria természetes partnere Magyarországnak és a visegrádi csoportnak (V4), sok területen együttműködhetnek – mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Prágában, a visegrádi országok és Ausztria vezetőinek csúcstalálkozóján.

INSIDER

Orbán Viktor Prágában: Mi igazságot akarunk

A miniszterelnök kedden a visegrádi országok vezetőivel egyeztetett a cseh fővárosban.

POLITIK

Orbán Viktor a V4-ek prágai találkozójáról – videó

A magyar miniszterelnök Facebook-oldalán rövid videóban tudósított a V4-ek és a nyugat-balkáni országok vezetőinek prágai tanácskozásáról.

POLITIK

Orbán Viktor: Megnőtt a V4-ek ereje

Az európai bizottsági pozíciók szétosztása alapján megállapítható, hogy a visegrádi négyek (V4) ereje megnőtt – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Prágában, miután részt vett a V4-ek és nyugat-balkáni államok csúcstalálkozóján.

POLITIK

Megérkezett Prágába Orbán Viktor

A magyar miniszterelnököt Andrej Babis cseh kormányfő fogadta a tanácskozás helyszínén.

POLITIK

Így kezdi a napot Orbán Viktor miniszterelnök

Mielőtt útra kelne, hogy részt vegyen Prágában a V4-ek és a nyugat-balkáni országok vezetőinek találkozóján, a miniszterelnök még átfutja az újságok híreit, most éppen az új hetilapból, a Mandinerből tájékozódik. Ezt a Facebook-oldalán megjelentetett fotó

RIPOSTER

Orbán és a V4 győztek, Weber és Timmermans mennek a levesbe

Még a kancellárral baráti viszonyt ápoló híres német Bild is Merkel blamázsáról ír. Orbán Viktor és a Visegrádi Négyek nem hagyta hogy alkalmatlan embereket és Soros kádereket ültessenek Európa nyakára.

RIPOSTER

Kövér László: A V4-ek nem a probléma, hanem a megoldás

A visegrádi országok nem a problémát, hanem a megoldást jelentik Európa számára - jelentette ki az Országgyűlés elnöke a visegrádi négyek (V4) parlamenti elnökeinek találkozója és a négy parlament labdarúgócsapatának tornája alkalmából tartott csütörtöki

HARCÉL

Az uniós csúcson is egységesek a V4-ek

A Visegrádi Négyeknek sokkal határozottabb és egységesebb álláspontja van most, mint öt éve - emelte ki a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

INSIDER

V4NA: Rendkívüli kormányfői találkozót tartanak Budapesten a V4-ek

Rendkívüli kormányfői találkozót tart csütörtökön Budapesten a négy visegrádi ország. Az informális megbeszélés célja összehangolni a cseh, a lengyel, a magyar és a szlovák álláspontot a közös jelöltekről a legfőbb európai uniós vezetői tisztségekbe - írj

KÜLFÖLD

Szijjártó: Hatalmas áremelést hozna a francia adójavaslat

Az Európai Uniónak (EU) ismét versenyképesnek és biztonságosnak kell lennie - jelentette ki Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter Pozsonyban, azon a sajtótájékoztatón, amelyet a visegrádi négyek (Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelor

KÜLFÖLD

Több szerénységet, brüsszeli "elvtársak"!

Az európai térség a világban betöltött szerepe és súlya csak akkor őrizhető meg, a súlyvesztés csak akkor mérsékelhető, ha az Európai Unión (EU) belüli együttműködés hatékonyabb lesz a jövőben

HARCÉL

Szíjjártó Péter: Magyarország és Szlovákia szövetségesek

Magyarország és Szlovákia szomszédos és szövetséges országok, és az elmúlt években mindkét oldalon sokat dolgoztak azért, hogy ez a korábban elképzelhetetlen mondat ma kimondható legyen - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

HARCÉL

Kovács Zoltán: A migrációt meg kell állítani

A migrációs nyomást nem menedzselni kell, hanem megszüntetni - mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán csütörtök este.

KÜLFÖLD

Teljesítményünk alapján mi vagyunk Európa magállamai - videó

A miniszterelnök videót tett ki közösségi oldalára a V4-országok vezetői és Angela Merkel pozsonyi találkozójáról.

HARCÉL

Orbán Viktor: Meg kell várni az európai polgárok döntését

Minden nagy döntéssel meg kell várni a májusi európai parlamenti (EP-) választást, az európai polgárok döntését - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a visegrádi országcsoport (V4) és Németország csütörtöki pozsonyi kormányfői találkozóján.

KÜLFÖLD

Hű, de érdekesen néz Angela Merkel Orbán Viktorra

Sokszor egy kép többet elmond száz politikai elemzésnél.

HARCÉL

V4-Merkel csúcstalálkozó Pozsonyban

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Pozsonyba utazik, ahol részt vesz a visegrádi országok kormányfői és Angela Merkel német kancellár csúcstalálkozóján - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.