szaporítás

9 találat
OTTHONKA

Szeretnél olcsón rengeteg bazsalikomot? Itt egy jó ötlet

Ezzel a trükkel könnyen szaporíthatsz magadnak egy egész erdőt

INSIDER

Kegyetlenség: 148 kutyát hallgattatott el a karcagi állatkínzó – fotók

Az állatvédők vették magukhoz a brutális körülmények között élő négylábúakat.

INSIDER

Feljelentették a Pest megyei férfit, aki kölyökmacskákat fojt meg

Miután az állatvédőket vízzel kezdte el locsolni, a rendőrség is megjelent a helyszínen. A férfi saját maga vallotta be, hogy amelyik kismacskán nem tud túladni, azt vízbe fojtja.

INSIDER

Még mindig működnek itthon a titkos kutyamaffiák?

Tizenkilenc állatvédő szervezet fogott össze, hogy kimentsen egy törteli tanyáról mintegy 200-250 kutyát. Az ebeket egy idős házaspár gyűjtötte maga köré, de nem tudtak számukra megfelelő ellátást biztosítani. Ám mire az állatvédők megérkeztek, a házaspár

NÍNÓ

Igazi horror: Kutyákat daráltak Pest megyében!

Alig akartak hinni a szemüknek az állatvédők, miután bementek az elhagyatottan álló tanyára a főváros melletti településen.

OTTHONKA

Krumpliba ültesd a rózsát, meglátod, milyen csodálatos virága lesz

Otthon is szaporíthatod a rózsáidat, nem kell minden alkalommal újabb bokrokat vásárolnod. Ezzel a hatékony praktikával könnyen virágba boríthatod a kerted.

OTTHONKA

Így boríthatja szinte fillérekért csodás levendula a kertedet!

A kertészetekben, pláne a virágboltokban kapható levendula ára meglehetősen borsos. Akár több ezer forintot is elkérnek egy-egy tőért. Egy csodás levendulás kert telepítésére inged-gatyád rámenne, ha nem ismernéd ezt a trükköt!

OTTHONKA

Soha ne dobd el az újhagyma végét! Hihetetlen, mi lesz belőle

Az első tavaszi friss zöldségek egyike. De miért menjen kárba a levágott rész, amikor újra hagymád lehet belőle? Mutatjuk a trükköt!

OTTHONKA

Ennél olcsóbb muskátli egyszerűen nem létezik!

Már elárasztották a kertészeti árudákat a szebbnél szebb muskátlitövek, ám ha kizárólag ezzel a virággal akarod borítani a teraszodat, mélyen a zsebedbe kell nyúlnod. Jobbat mutatunk!