obama

8 találat
FÜLES

Meghan nagyon összetört, hogy nem kell az igazi sztároknak

Sussex hercegnéje még mindig azon tépelődik, hogy nem lehetett ott Barack Obama születésnapi partiján.

KÜLFÖLD

Égnek a vonalak Barack Obamánál, telefonszámot posztolt a Twitterre

A volt amerikai elnök alaposan meglepte a követőit, amikor a Twitterre kiposztolt egy telefonszámot, és arra biztatta az embereket, hogy hívják fel, meséljék el, hogy vannak. Volt egy kis csalafintaság is a dologban.

KÜLFÖLD

Barack Obama: 3,5 millió illegális migránsnak kell amnesztiát adni a járvány miatt!

Szakértők szerint az amerikai adófizetők 26 milliárd dollárjába kerülne, ha a nyugdíjas éveit élő demokrata politikus terve megvalósulna.

KÜLFÖLD

Soros György megbízásából FBI-nyomozásokat rendelhetett el Barack Obama

Ha ezek az információk akkor láttak volna napvilágot, amikor Barack Obama még hatalomban volt, akkor biztosan alkotmányos vádeljárást kezdeményezett volna vele szemben az amerikai törvényhozás.

SHOWBIZ

Grammy: Dua Lipa az év felfedezettje,a Golden Hour az év albuma

Hogyan változtatta meg életüket a zene, és erősítette meg őket női mivoltukban? Ezt kérdezte a díjkiosztó háziasszonya, Alicia Keys, miután a színpadra hívta Michelle Obama korábbi first ladyt Lady Gagával, Jada Pinket Smithszel és Jennifer Lopezzel együt

INSIDER

Egy amerikai szenátornak végképp elege lett Soros Györgyből

Szerinte az Obama időszakban Soros nemzetközi átnevelő kampányait az amerikai adófizetők pénzén finanszírozták. Aki szembeszállt ezzel azt orosz ügynöknek próbálják beállítani.

KÜLFÖLD

Molotov-koktélos tömegtüntetés fogadta Obamát Athénban

Rosszul indult az amerikai elnök utolsó, hivatalos európai útja, melynek során találkozik több uniós vezető politikussal.

BIZARR

Döbbenet, hogy hívják a gyerekeket ebben a faluban!

Időről időre felkapottak lesznek bizonyos keresztnevek, hogy éppen mik, azt hol egy népszerű tévésorozat, hol pedig maga a történelem határozza meg. Egy indiai faluban egészen furcsa a helyzet: több száz Google, Obama és Dollár nevű gyerek él a települése