2 éve

Soros György megbízásából FBI-nyomozásokat rendelhetett el Barack Obama

Ha ezek az információk akkor láttak volna napvilágot, amikor Barack Obama még hatalomban volt, akkor biztosan alkotmányos vádeljárást kezdeményezett volna vele szemben az amerikai törvényhozás.

Alan Dershowitz amerikai sztárügyvéd és a Harvard Egyetem jogászprofesszora azt mondta a Breitbart News Sunday című podcast műsorában a hétvégén, hogy több száz oldalnyi bizonyíték van a birtokában arról, hogy Soros György személyesen rendelt meg – egyelőre ismeretlen – személyek elleni FBI-nyomozásokat Barack Obama korábbi amerikai elnöktől.

Ha hihetünk az ügyvédnek, akkor ezeket a dokumentumokat a közeljövőben nyilvánosságra is fogja hozni a megfelelő időpontban.

Soros György (Photo by FABRICE COFFRINI / AFP)

Alan Dershowitz épp arról beszélt a műsorban, hogy lényegében minden amerikai elnök beavatkozott valamilyen formába az elviekben függetlenül működő igazságszolgáltatási rendszerbe, amikor azt mondta, hogy például Soros György is FBI-nyomozásokat rendelt meg Obamától.

„Egyáltalán nem ritka (a hatalommal való visszaélés a mindenkori elnök részéről). Az emberek információkat szivárogtatnak az elnöknek, az elnök pedig információkat szivárogtat az igazságügyi minisztériumnak. Ez nagyon gyakori jelenség. Bárki is csinálja, ez rossz dolog, de ez egy teljesen általános gyakorlat, és nem szabad azt hinnünk, hogy ez csak a mostani elnökre igaz. A birtokomban van például egy 302 oldalas oldalas FBI jegyzőkönyv (Soros ügyével kapcsolatban), amit a megfelelő időben nyilvánosságra fogok hozni. Most egyelőre ezt nem tudom megtenni, mert ez egy olyan eset ami még nincs lezárva.”

- fogalmazott Dershowitz, amikor a műsorvezető visszakérdezett, jól hallott-e, hogy Soros tényleg nyomozásokat rendelt meg Obamától.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!