nigériai

8 találat
INSIDER

Letartóztatták a szexuális erőszakkal gyanúsított nigériai férfit

Elrendelte a bíróság a szexuális erőszak elkövetésével gyanúsított nigériai férfi letartóztatását – közölte a fővárosi főügyész kedden az MTI-vel.

INSIDER

Budapesten fogták el a Németországban körözött nigériai férfit

A férfi egy budapesti szórakozóhelyen ököllel ütött meg egy nőt.

KÜLFÖLD

Ezek az Európában terjeszkedő nigériai maffia brutális módszerei

A világ legrettegettebb maffiái között tartják számon a nigériait. Módszereik egyedülállóak, sokszor még a fekete mágiától sem riadnak vissza. Németországban már kiépített hálózatuk van, amit a hatóságok nem klánokként, hanem testvériségként emlegetnek.

KÜLFÖLD

Bíróság - Salvini 2:0. Egy bombagyáros Olaszországban maradhat!

Szégyenletes történet. Pofon a jóravaló olaszok, a rendőrség, a nyomozók és az igazságügyi reform számára - kommentálta az esetet az olasz belügyminiszter.

KÜLFÖLD

Kiderült, majmoktól származik a nigériai gyilkos vírus

A himlőnek egy olyan változatát találták meg a tengerésznél, amelybe a fertőzöttek 10 - 50 százaléka belehal, attól függően, hogy milyen gyorsan tudják kezelni a bajt.

KÜLFÖLD

Új veszély: így terjeszkedik a nigériai maffia Európában

A Fekete fejsze nevű nigériai maffia már megvetette lábát Olaszországban. Több város felett átvették az irányítást, a Cosa Nostrát kiszorítva onnan. Az egymás közti leszámolások egyre gyakoribbak, sorsdöntő, hogy ki irányítja a prostitúciót, a drogkereske

KÜLFÖLD

Félelmetes eszközzel mészárolta le áldozatait a piactéren a migráns

A férfi a zsebkendőjével megtörölte a vérben úszó szerszámot, majd rágyújtott egy cigarettára. Így várta meg a rendőröket.

KÜLFÖLD

Vérfürdő volt a vasútállomáson, fiatalokra támadtak rá

A migránsok túlerőben voltak, de mire kiérkezett a mentő és a rendőrség, felszívódtak a sötétben. A nyomozás nagy erőkkel folyik.