érzékenység

9 találat
LOVE

Tóth Gabi kislánya elsírta magát, amikor meghallotta az anyukája dalát

Az énekesnő a legújabb blogbejegyzésében megható történetet mesélt el a tizenöt hónapos Hannarózáról.

INSIDER

Itt a nyilatkozat – ebbe kell beleegyezni a koronavírus elleni oltás előtt!

Elindult a tömeges oltás, így érdemes mindenkinek tájékozódni, hogy hogyan is zajlik pontosan. A Ripost megszerezte azt a beleegyező nyilatkozatot, amit ki kell tölteni előtte.

ÉLETMÓDI

Most minden érzelmet felszínre hoz a telihold, így készülj fel!

A Halak jegyében lévő telihold érzelmekről, érzékenységről szól. Vedd kezedbe a sorsod, most hiába ellenkezel, meg fog történni, aminek meg kell!

ÉLETMÓDI

Ezek a csillagjegyek a legérzékenyebb lelkűek

Vajon te közéjük tartozol?

INSIDER

Ettől az italtól lett rosszul egy gyulai fiú

Rosszul lett egy fiú a közelmúltban Békés megyében, miután egymást követően három doboz, azaz majdnem egy liter energiaitalt ivott meg. A fiúnál hasi panaszok jelentkeztek a sok koffeintől, fájt a feje és szédült is. Bár sokan fogyasztanak koffeintartalmú

LELKIZŐ

Borbély Alexandra vallomása: ezért nem lehet még gyerekük Nagy Ervinnel

Az Európai Filmakadémia által a kontinens legjobbjának választott színésznő elárulta, mindennap megküzd érzékeny énjével, komoly feladat számára határozott nőnek tűnni...

KÜLFÖLD

Tilos óvszert reklámozni este 10-ig, mert az illetlenség!

Érdekes szabályozást hoztak a világ talán legtúlnépesedettebb országában. A vita elkezdődött, a reklámgyártók tiltakoznak, van, aki vallási érzékenységre hivatkozik.

EZO

Itt a szeptemberi telihold: ezért hallgass most a belső hangodra

Itt az ősz, engedd el a múltat te is, mint ahogy a levelek elengedik az ágakat, ebben segít a szeptemberi telihold. Érzékeny, intuitív időszak veszi kezdetét.

KÜLFÖLD

Sem az ülőke, sem a WC nem nézhet Mekka felé!

Bár itt nincs is európai értelemben vett ülőke, inkább guggolókának nevezhetjük. A muzulmánok érzékenységére Kölnben nagyon vigyáznak!