Most minden érzelmet felszínre hoz a telihold, így készülj fel!

A Halak jegyében lévő telihold érzelmekről, érzékenységről szól. Vedd kezedbe a sorsod, most hiába ellenkezel, meg fog történni, aminek meg kell!

A Hold a Halak jegyében a Nap a Szűz jegyében fog állni. Figyelj oda a felszínre törő érzelmekre! Nagyon ügyesen tudsz most változtatni, elengedni. Ne lepődj meg, csak vedd észre, mi az ami most előtérbe kerül. Ha sikerül a belső megérzésekre hallgatni, képes leszel átformálni a gondolataidat, érzéseidet. Tedd fel a kérdést: mi akadályoz meg abban ,hogy felszabadult legyél! Ne hessegesd el azt, ami nem esik jól, ne halogass életeseményeket. Merj szembe nézni velük, itt az ideje a megoldásoknak. Nem csak a belső küzdelem jelentkezik, hanem az is, ami segít visszatérni az egyensúlyhoz.

Fotó: pexels.com

Ezekben a napokban nagy hangsúlyt kap az önszeretet, merj magad felé is fordulni. Nem kell most másokat megmentened. Itt az ideje, hogy végiggondold mi az, amihez túlságosan ragaszkodsz vagy mi az, aminek ellenállsz? Ezek a gondolatok, érzések lehetnek a szabadságod akadályai. Lehet észre sem veszed, hogy nem véletlenül történnek meg veled a dolgok, hanem azért, hogy felnyissák a szemed és meglásd, mivel van igazán feladatod.

Ha sikerül belül változtatnod, másképpen látni, mint ahogy szoktál, akkor tálcán kínálkozik majd a megoldás. Így egyszerűbb lesz lépéseket tenni saját magadért. Ne adj túlzott energiát a fájdalmaknak, tudatosítsd, hogy ezek figyelmeztetnek arra, hogy elsősorban a gondolataidat kell megváltoztatnod. Ne kételkedj a képességeidben, ne bántsd magad se a szavaiddal, se a gondolataiddal. Amikor belenézel a tükörbe, ne a hibáiddal foglalkozz, lásd meg magadban a szépet!

Amikor valaki megdicsér, ne szabadkozz, hogy ez miért van, fogadd be az elismerő szavakat!

Nyomatékosítsd, hogy igen, nem véletlen ,hogy mások is észreveszik az erényeidet, vagy azt, hogy valamit jól csináltál. Ilyen egyszerű változtatásokkal tudod elengedni, az önkorbácsolást, az ítélkezést magad felett, és adj teret pozitív megerősítéseknek.

A telihold segít begyógyítani a sebeidet, ezért hagyd magad mögött a napi történéseket. Szerdán korán reggel lesz teljes a Hold. Még az utána következő egy hétben is érezheted az elengedés energiáit. Ne vegyél magadra túlzott terheket. A segítség nem jelenti azt, hogy más helyett oldod meg a feladatát! Ideje megérezni, mi az amivel valóban segíteni tudsz és mi az, ami hátráltatja a másikat.

„Ne halat adj az éhezőnek, hanem tanítsd meg halászni” !

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!