Ezek a csillagjegyek a legérzékenyebb lelkűek

Vajon te közéjük tartozol?

Sokan sokféleképpen érzékenyek, akadnak azonban olyan emberek, akik tényleg rengeteg mindent vesznek a lelkükre, erősen ráhangolódnak társaikra, és különösen erős az empátiájuk is.

Rák

A Rák csillagjegy szülöttei számára a gondoskodás, a család, a szerettei mindennél fontosabbak. Biztonságra törekszik, nehezen nyílik meg, és gyakran tart attól, hogy visszaélnek bizalmával, mégis képes tiszta szívvel megbocsátani annak, akit szeret. Az egyik legérzékenyebb csillagjegy.

Oroszlán

Sokak számára az Oroszlán nemhogy érzékenynek nem tűnik, hanem egyenesen gőgös hatást kelt. Pedig határozott fellépése és önfejűsége mögött érzékeny lélek rejtőzik, igaz, ezt az oldalát csak mutatja meg. Szenvedélyes erővel él meg mindent, és meglepően mélyen hat rá akár csak egy-egy mondat is.

Halak

Nagyon érzékeny jegy, elképesztő érzékkel veszi át környezete hangulatát, nagyon erősen megéli mindazt, amit környezetében tapasztal, igen együttérző és segítőkész. Rosszul viseli a durvaságot, és ő maga is kedvességre, harmóniára törekszik.

Mérleg

Ösztönösen beleéli magát mások helyzetébe, anélkül, hogy ez tudatosan szándékában állna. Mindig készen áll másoknak segíteni, sokszor akár azon az áron is, hogy önmaga érdekeit figyelembe vegye. Nagyon fontos számára a belső harmónia és az is, hogy környezete rendezett legyen. Egyensúlyra törekszik, és kifejezetten megviseli, ha ezt mások felborítják.

Bak

Keménynek és konoknak tűnik, de ez a páncél csak látszat. Valójában nagyon is érzékeny, odaadó és empatikus. Gyakran még arra is képes, hogy túlaggódja a dolgokat. Szeret mások segítségére lenni, sokat foglalkozik a számára fontos emberekkel, és odafigyel arra, hogy lehetőleg mindenkinek megadja a kellő törődést.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!