SZEX & MÁS

Szerző P. Flóra

Létrehozva: 2024.10.13. 05:30
Módosítva: 2024.10.13. 07:52

Döbbenetes szextitkot árult el a szakértő: sorozatos gyönyört okoz a nőnek ez a pikáns trükk

A szakértő elárulta azt az 5 lépést, ami sorozatos orgazmushoz juttatja a nőt.

Ahogy sok pár nem törődik azzal, hogy együtt érjék el a csúcsot, a többszörös orgazmus sem vonz mindenkit. Nem mindenki akarja, vagy nincs ideje rá, hiszen ehhez nem elég a kapkodós 10-20 perces légyott. De ha mégis úgy érzed, igenis neked is jár a többszöri gyönyör, érdemes megfogadni a szakértő tanácsát.

erotika, erotikus, szexi
Fotó: Pexels

1. Fontos, hogyan lélegzel

Egyes szakértők szerint ha visszatartod a lélegzeted, az növeli az orgazmus intenzitását. Mások szerint pedig épp ellenkezőleg, mert ha nem kap elég oxigént az agyad, akkor a nemi szervektől vonja el a vért, ami éppen az ellenkező hatást éri el.

A spirituális szexszakértők szerint ha jön az orgazmus, lélegezz mélyeket. A mély légzés hatására könnyedén képes leszel egy második orgazmusra is.

2. Ismerd a saját tested

A legtöbb orgazmus hasonló mintát követ. De ezek eléggé eltérnek egyénenként ahhoz, hogy mindannyiunknak meglegyen a saját „orgazmus ujjlenyomata”. 

Az egyik elmélet a női orgazmusról az, hogy két különálló ideg felelős a két különböző „alap” orgazmusért (a csikló és az elülső fal). A pudendális ideg a csiklóhoz, a medenceideg pedig a hüvelyhez és a méhhez megy. Mivel a pudendal több idegvégződéssel rendelkezik, ezért lehet, hogy a nőknek több csiklói orgazmusuk van, mint hüvelyi. A két ideg átfedi egymást a gerincvelőben – ez megmagyarázhatja, hogy a nők miért képesek „kevert” orgazmusra.

3. Vedd kézbe, amit tudsz

Úgy tűnik, számos tényező befolyásolja, hogy a nők többszörös orgazmusban és hüvelyi orgazmusban is részesülnek-e: a mélyizmaik ereje, az elülső hüvelyfaluk érzékenysége (a has alatti rész) és a motiváció, hogy továbbra is próbálkozzanak más stimulációkkal. A legtöbb ilyen tényezőt te irányítod – és egy másik kulcsfontosságú tényezőt is. 

Minél többféleképpen tudsz orgazmusra jutni (maszturbáció, orális, stb.), annál valószínűbb, hogy többszörös orgazmusban lesz részed. Ha az a (rossz) szokásod, hogy orgazmusaid nagy részét ugyanazon eszközökön keresztül éred el – partnered nyelvén, ujjain vagy vibrátoron keresztül –, kezdd el feljavítani az arányt. Hagyd abba a megszokott módot, és csak más technikát használj. Időbe telik a tested újraképzése, de megtörténik.

4. Eddz magad!

Bizony, a mélyizmokat fejleszteni kell, erre tökéletesek a kegel gyakorlatok. Minél inkább karban tartod a mélyizmokat, annál jobban fognak működni: segítenek elnyújtani az orgazmust.

5. Használj különböző stimulációkat

Ha először a partnereddel behatolás útján érted el az orgazmust, akkor a másodikat könnyebb lesz orális szex útján elérni, mivel más területet stimulálsz. A harmadikat önkielégítés útján érheted el, de ez már nem lesz egyszerű.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek