Brutálisan erőltetik a migránsok betelepítését Brüsszelben

POLITIK

csekk

15 találat
SZTÁR

A dráma folytatódik: 2 milliós csekket kapott Szilágyi özvegye

Szilágyi István özvegyét sorra találják meg az évek alatt felhalmozott adósságok követelői. Hihetetlen összegű csekket kapott!

SZTÁR

Brutális összegű csekket kapott Szilágyi özvegye

Szilágyi István özvegye lassan teljesen elveszti a talajt a lába alól. Nem elég, hogy fel kell dolgoznia férje tragikus halálát, most egyedül kell megküzdenie az otthonát terhelő tengernyi adóssággal.

POLITIK

Előre is fizethetnek rezsiutalvánnyal a nyugdíjasok

A Nemzeti Közmű (NKM) felkészült a földgáz- és villamosenergia-szolgáltatás kifizetéséhez felhasználható rezsiutalványok beváltására. A nyugdíjasoknak szóló rezsiutalványok postai kézbesítése megkezdődött, a társaság honlapján részletes tájékoztató olvash

HŰHA

Nem fizetett számlát, kikapcsolták a szolgáltatást a magyar sztárnál!

Az énekes mindig becsületesen fizette a csekkeket, ám most hiba csúszott a számításba.

HŰHA

Rendőri intézkedés: Megbüntették Hajós Andrást!

A humoristát a körúton állították meg a rendőrök egy szabálytalanság miatt! Mehetett is a postára befizetni a csekket...

RIPOSTER

A postás miatt kaptak bírságot a lakók!

Hiába akarjuk fizetni a csekkeket, néha még akkor sem sikerül, amikor kikészítettük a pénzt, és a szolgáltató is időben feladta a számlát.

LEHÚZÁS

Vigyázz: Ha kaptál ilyen csekket, semmiképp se fizesd be!

Tele van csúsztatásokkal és valótlanságokkal az a levél, amelyet a korábbi távhőszolgáltató küldött a lakosoknak.

A NAP KÉPE

Hosszú Katinkának csekket küldtek

Az Iron Lady százezer dollárt úszott össze a Világkupán.

LEHÚZÁS

Brutális vízszámlát kapott egy székesfehérvári házaspár!

Egy lakótelepi lakásban élő házaspárnak 260 ezer forint lett a havi vízszámlája, legalábbis ezt állítja a vízmű. A lakók szerint ugyanakkor ez lehetetlen.

FÜLES

Újra tudja fizetni a rezsit Pártos Csilla

A napokban döbbenetes hírek jelentek meg Pécsi Ildikó exmenyéről. Csilla komoly gondba került, ugyanis nem kapja meg csekkjeit, így nem tudta befizetni a rezsijét.

HŰHA

Nem kapja meg a közüzemi szolgáltatók csekkjeit Pártos Csilla

Nehéz helyzetbe került Pécsi Ildikó volt menye. Mivel nem az ő nevén van az ingatlan, melyben lakik, nem kapja meg a közüzemi szolgáltatók csekkjeit, így befizetni sem tudja azokat.

SÁRGACSEKK

Brutális bírságot kapsz, ha elbliccelted az autópálya-matricát!

Tavaly mintegy 276 ezer pótdíjfizetési felszólítást küldtek ki az autósoknak. Idén még csak 50 ezret! A legtöbben azért kaptak büntetést, mert matrica nélkül használták a gyorsforgalmi utakat, de akadtak olyanik is, akik rossz matricát vettek...

SÁRGACSEKK

Bekeményít a Magyar Posta!

Nem ellenünk, hanem értünk! A közeljövőben akár a postásnál is fizethetünk kártyával, a csekkeket pedig automatánál, vagy a bolti pénztáraknál is lerendezhetjük. Jönnek a jól felszerelt mobil postaautók, és bővítik a PostaPontok hálózatot. Gőzerővel fejle

A NAP KÉPE

Tanuljátok meg leírni Katinka nevét! - fotó

Hosszú Katinka nyerte az úszók Világkupájának európai szakaszát. Kár, hogy a szervezők elírták a nevét az 50 ezer dolláros csekken.

SÁRGACSEKK

Szökik a pénzed, nyáron többet fogyaszt a hűtőd

Azt hitted nyáron alacsonyabb lesz a rezsiköltséged, hiszen vége a téli fűtésnek. Amikor azonban meglátod a számlát sokkot kapsz, mert sokszor több, mint a téli hónapokban. Ennek oka, hogy nyáron a hűtőberendezések sokkal többet fogyasztanak.