csapda

15 találat
OTTHONKA

Szuperbiztos poloskacsapba 120 forintból, hálás lesz érte a feleség

Lassan a mindennapi élet részévé válik az őszi poloskainvázió: ráadásul a büdös bogarak mintha minden évben egyre többen lennének. Mutatunk egy olyan filléres trükköt, amivel könnyedén hatástalaníthatod őket!

POLITIK

Szakértő: Európa határait le kell zárni

A következő hetekben a magyar határon számítani kell a migránsok rohamára.

NÍNÓ

Saját erkélye ejtette rabul a józsefvárosi családot

A tűzoltók segítették ki szorult helyzetéből a kisgyermekes családot.

RIPOSTER

Elképesztő videó: kólával és mentolos cukorral fog pitont ez a férfi

Az emberi leleményességnek nincs határa. Mi sem bizonyítja jobban, mint ez a videó, melyen különleges technikával csalja ki ez a férfi a világ egyig legnagyobb kígyófajának egy példányát.

ÉLETMÓDI

Ha ezt látod a kamrádban, azonnal kezdj védekezni, mert bejött az egér

Nem mindig jelzi átütően erős egérszag és fekete potyadék a rágcsáló jelenlétét. Ez viszont egyértelmű jel, cselekedj azonnal!

INSIDER

Döbbenetes, milyen csapdába sétált bele a kutya az erdőben

Csapdába ejtett egy kutyát Nagykálló vadászterületén a kegyetlen rókacsapda. A körülbelül egyéves jószág csak a kihívott állatvédőknek köszönhette, hogy nem múlt ki kínok között. Pedig a törvény tiltja a vadak kínzását még gyérítés közben is. És mi történ

HŰHA

Bíró Ica kálváriája: egy hónap múlva kilakoltatják az otthonából

Az énekesnő tíz évvel ezelőtt vett fel svájci frank alapú kölcsönt, amit azóta nagyon megbánt, hiszen devizahitel-csapdába került.

RIPOSTER

Vadállatok lepik el Budapest belvárosát

Legutóbb egy budai lakóparkból érkezett egy videó a vadállatbefogóhoz: egy róka a lakóház közös területén, visszajáró vendégként randalírozott a kertben. Élvefogó ketrecet kellett kitenni több helyre is.

HŰHA

Csapdát állítottak Oszter Sándornak: Meg akartak ölni

A színész csak a lélekjelenlétének köszönheti, hogy nem hajtott fának saját erdei útján. Feljelentést tett a rendőrségen.

KÜLFÖLD

Csapdában a dánok: nem működik a kiutasítás, ezért bekeményítenek

A migráns gyerekeknek kötelező lesz heti 25 órát dánul tanulni és azokat a családokat is kiutasíthatják, amelyek az állami segélyből huzamosabb idei hazajárnak nyaralni vagy rokont látogatni.

OTTHONKA

Az idei muslicainvázió maga a pokol! Szerencsére van megoldás, mutatjuk!

Már érnek az ínycsiklandozó gyümölcsök, ideje megkezdeni a befőzést! Csakhogy az édes termésre ezek a bosszantó, apró rovarok is pályáznak: felhőkben lepik el a konyhádat, ha nem kapcsolsz időben. Mutatunk néhány tuti tippet, hogyan szabadulj meg tőlük!

INSIDER

Könnyen csapdába eshetnek a házőrzők: kedvenceink életére törnek a kutyagyűlölők

Hatalmas szerencséje volt annak a sheltie fajtájú kutyának, ami az Etele úti panelsorok közti füves területen kóstolgatta az odahelyezett, tűvel tűzdelt párizsit. A kutya legalább nyolc, de lehet, hogy kilenc tűt is lenyelt a hússal együtt, csoda, hogy ne

RIPOSTER

Titkos módszerrel csalták csapdába a trafikrablót

Nem hajlandóak beszélni a pécsi zsaruk a módszerükről, de az ötödik rablásánál pár méterre a trafiktól teperték le a munkanélküli férfit, aki korábban buszsofőrként is dolgozott.

OTTHONKA

Így készíts gyorsan hatékony darázscsapdát

A melegebb idővel egyre több rovar tűnik fel a természetben. Éppen ezért most mutatunk két szuperolcsó házi praktikát, ami hatékonyan elűzi őket a kertből.

KÜLFÖLD

Húszezer méh üldözött két napon át egy autót!

Csapdába esett egy méhkirálynő egy autóban. A tulajdonos bánhatta, hogy nem várta meg a méhészt...