cipzár

8 találat
A NAP KÉPE

Nem bírta a cipzár, előbukkantak a ruhából a teniszezőnő óriási mellei

Mary játszótársat keres magának. Nem tudni, hogyan tud teniszezni, de az ellenfeleinek biztosan nehéz a játékra koncentrálnia.

A NAP KÉPE

Szétnyílt a blúz cipzárja, nem bírta tartani a kebelcsoda teniszezőnő ugráló melleit

Mary új tapasztalatra vágyott, de előre sejthette, hogy a szűk szerelés nem bírja majd az ugrálással járó strapát. Lekuporodott hát a hálóhoz.

OTTHONKA

Ettől lesz csodálatosan fényes a bőrcipő

Olyan okos kis trükköket mutatunk, melyekkel te is meg tudod oldani az apróbb hétköznapi problémákat. Ezután egy szétjött cipzár, egy folt, már nem akadályoz abban, hogy a kedvenc darabodat vedd fel.

HŰHA

Rajongói lerángatták a ruhát a dögös énekesnőről

A sorozatszínészként is ismert mexikói világsztár többé biztos nem ugrik be a színpadról a rajongói közé koncert közben.

OTTHONKA

Zseniális trükk, így húzd fel hátul a cipzárt, ha egyedül vagy!

Nincs több reménytelen, izzasztó küzdelem a ruhád hátán futó hosszú cipzárral. Akkor is fel tudod húzni, ha teljesen egyedül vagy otthon.

TÜZELŐÁLLÁS

Megőrülsz, ha tovább húzza a szörfös popsikirálynő - fotó

Életveszélyes, amit Bree a cipzárjával művel. A dögös sportolónő őrjítő testével kacérkodik.

OTTHONKA

Szétnyílt a cipzár! Ne rohanj újat venni, itt a megoldás!

Nincs annál kellemetlenebb, mikor induláskor felhúzod a kabátod cipzárját, azon pedig szétnyílnak a szemek. Mostantól nem kell varrónőt keresned, hisz könnyen és gyorsan magad is orvosolhatod a problémát.

MANIMÉKER

Elromlott a cipzárod? Ki ne dobd, ezer dologra használhatod!

Nem is hinnéd mi mindenre jó a cipzár! Ha van a fiókodban néhány kallódó darab, készíts belőle ékszert vagy táskát. Biztos lehetsz benne, hogy egyedi lesz. Könnyű, olcsó és praktikus tippek!