6 éve

Rajongói lerángatták a ruhát a dögös énekesnőről

A sorozatszínészként is ismert mexikói világsztár többé biztos nem ugrik be a színpadról a rajongói közé koncert közben.

Egy igazi rockkoncert elengedhetetlen eleme a crowd surfing, amikor az előadó beugrik a közönség soraiba, és a rajongók kézről kézre adják a fejük fölött. Nos, Thalía Sodi úgy érezte, hogy neki ezt ki kell próbálnia, annak ellenére, hogy a könnyed popdalok és a romantikus mexikói szappanoperák a jellemzőek rá, és a nem az üvöltős éneklés.

De valószínű, hogy többet nem fogja magát a rajongói közé vetni, ugyanis az egyikük lehúzta a hátán cipzárját, és ha Thalía még egy percig tovább hempereg a kezekben, akkor le is rángatja róla a falatnyi ruhát.

A színpadra visszatérve kétségbeesetten próbálta visszaküzdeni a cipzárját, és megakadályozni, hogy a ruhája leessen róla. Végül az egyik technikusa sietett a segítségére.

A cipzáras incidens mellett még jól meg is fogdosták páran a Marimar és a Rosalinda egykori főszereplőjének fenekét, amit szintén kihagyott volna a 45 évesen is dögös művésznő.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!