Íme Orbán Viktor legfontosabb bejelentései az Árvízinfón: ezeken a helyeken a legnehezebb most

INSIDER
HŰHA

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.09.14.

Lecsúszott a cipzár Palvin Barbi dekoltázsáról - Fotó

Egy szándékos véletlennek köszönhető a mai nap legforróbb fotója.

Palvin Barbara magyar divatmodell. 2006-ban, alig 13 évesen indult karrierje, ekkor fedezték fel, miközben Budapesten sétált. Még ebben az évben debütált a Spur Magazine-ban. 2012 februárjában első magyarként a L’Oreal Paris nagykövete lett. 2012 novemberében a Victoria’s Secret fehérneműcég beválogatta Palvint a Fashion Show-ra, ami nagy népszerűséget hozott a számára. Jelenleg is több neves divatcégnek adja az arcát, hiszen az egyik legszebb nő az egész világon. 

77th Cannes Filmfest
Palvin Barbi / Fotó: Northfoto

Barbi nemrég egy igazán dögös szettben vonult végig a Michael Kors Collection bemutatóján, amiről írtunk is. Most pedig köszönetet mondott a sminkes és öltöztető csapatnak, akik megálmodták számára a tökéletes megjelenését.

A kifutón Palvin Barbi egy modell lehúzott cipzárral, mélyen dekoltált ruhában szexizett, megjelenését pedig enyhén hullámos, vállára omló frizurával tette még dögösebbé. Ezt a tökéletes látványt pedig most ismét átélhetjük frissen megosztott bejegyzésének köszönhetően. Így biztos: Palvin Barbi igéző tekintetének senki sem tudna ellenállni. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek