anomália

11 találat
RIPOSTER

Bizarr közlekedési anomália Budapesten, erre vajon mi a magyarázat?

Furcsa és érthetetlen, hogy két azonos tartalmú tábla ellentétes haladásra kötelezi az autósokat a 11. kerület egyik forgalmas kereszteződésében. Akkor most merre az arra?

NAPI UFÓ

Elképesztő videó: A Földről is látszik a rejtélyes holdbéli torony...

Manapság már akár egy jobb teleszkóppal ki lehet venni a Hold felszínén lévő sziklákat. És még valami mást is...

HOGY MIK VANNAK!

Különös égi jelenséget fotózak Debrecen felett

Még a sokat látott debreceni öregek is elcsodálkoztak tegnap alkonyatkor, amikor nem egy, hanem két napot láttak lemenni az égen... De van magyarázat!

KÜLFÖLD

Megdöbbentő jelenség: hármas naplemente Brazília felett

Különleges látványban lehetett része azoknak, aki 2016 december 12-én felnéztek az égre a brazíliai Sao Thomé das Letras városka környékén. Bár erősen felhős volt az ég, mégis jó lehett látni a naplementét... már csak azért is, mert három nap is ragyogott

KÜLFÖLD

200 éve nincs magyarázat a norvég falu felett repkedő különös fényekre

Rejtélyes fényjelenséget rögzített egy isten háta mögötti norvég webkamera... Kiderült, már 200 éve titokzatos fények keringenek a kis falu felett, amire azóta sem találtak magyarázatot a tudósok...

BIZARR

Ezt látja a pilóta a vadászgépből, amikor ufót üldöz

Sokat hallottunk már arról, hogy a világ különböző országaiban furcsa, azonosítatlan repülő tárgyakat üldöztek a katonaság vadászgépei. De vajon milyen lehet a pilóták szemszögéből egy-egy ilyen hajsza? Most kiderül!

KÜLFÖLD

Érthetetlen jelenség: Kétszer ment le a nap... egymás után!

Sokszor átveri az embert a szeme, de a videokamera nem hazudik. Olyan naplementét vettek filmre, amitől még az operatőr is azt hitte, hogy megbolondult...

BIZARR

Azt hitte, csak egy bizarr felhőt videózott - erre nem számított...

Hasonló jelenetet legfeljebb egy jól sikerült sci-fi mozifilmben láthatunk. Legalábbis, ha igaz, amit az alábbi videóról mondanak!

BIZARR

A járókelők rettegve filmezték a hátborzongató égi jelenséget

Amikor felbukkant a közösségi oldalakon a Kolumbiában észlelt különös felhőről készült első fotó, még mindenki csak legyintett: Biztos photoshop! De amikor már egy tucatnyi felhasználó osztotta meg saját képét és videóját, már nem nevettek a hitetlenkedők

BIZARR

Rejtélyes dolgot mutatott az időjárási radar Magyarország felett!

Felhőtlen volt az ég, nem esett az eső, mégis villámok csaptak le több helyen is Európában. Pár nappal korábban Horvátország és Magyarország felett is elképesztő anomáliát mutatott az időjárási radar!

BIZARR

Megrémültek a meteorológusok, mikor meglátták az időjárási radar képét

Az időjósok egyik legnagyobb segítsége az előrejelzésben, a speciális időjárási radar. De mi van akkor, ha olyan meghökkentő dolgot látnak rajta, amivel még ők sem tudnak mit kezdeni?