NAPI UFÓ

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.10.26. 21:00

A légierő támaszpontja felett vették videóra az ufókat, soha nem láthattunk ennyire hiteles felvételt róluk

Helyiek tucatjai látták a megmagyarázhatatlan fényeket.

Az Amerikában található Grissom Joint Reserve Base bázisnál ijesztő jelenetek játszódtak le még október 7-én. Az Indiana állambeli légitámaszpont felett ugyanis több mozgó fénygömböt kaptak lencsevégre, ahogy együtt repülnek az égen, majd kapcsolódnak egymáshoz. Ezután pillanatok alatt eltűntek az égről a furcsa sebességgel és irányba mozgó azonosítatlan repülő tárgyak. Az esetet több tucatnyian videózták le. 

ufó
Több furcsán, együtt mozgó azonosítatlan objektumot videóztak le az égen /Fotó: tiktok/christina.sharp18

Mi ez? Azt hiszem, hogy ezek UFO-k lehettek, nem igazán érzem jól magam, lehet, ma este nem fogok tudni elaludni

– írta az esetről az egyik felvételt készítő helyi lakos a DailyStarnak.

Egy hatalmas űrhajót találhattak a radaron

A lap arról írt, hogy másnap reggel egy Doppler időjárási radar segítségével egy hatalmas, 20 mérföld hosszú páranyomot fedeztek fel az égen, amely téglalap alakú volt. Erről egy időjárási szakértő ijesztő mondatokat nyilatkozott:

Az évek során sok megmagyarázható anomáliát láttam a radaron, de soha nem láttam ilyen hatalmas, tökéletesen téglalap alakú gőz lökéshullámot, amely egy nyomvonalon haladt. A képből ítélve a téglalap 20 mérföld hosszú is lehetett.

A fényekre és az időjárási anomáliára a légierő nem adott magyarázatot. Sok kommentelő szerint a fények akár katonai fáklyák is lehettek, de erről sem nyilatkozott a hadsereg. A lap arról írt, hogy jó néhány ember szerint egy hatalmas idegen űrhajó "parkolhatott" az égen, és ebbe csatlakoztak a hirtelen eltűnő fények, és ez a magyarázat az ismeretlen időjárási anomáliára is.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek