LOVE

Víz­vá­lasz­tó­hoz ér­ke­zett Vajna Tímea há­zas­sága!

A kor­mány­biz­tos és fe­le­sége három éve há­za­sod­tak össze, ők pedig azóta is sze­rel­me­sek egy­másba.

Miközben Sarka Kata és Hajdú Péter házassága komoly válságban van, addig  egy másik sztárpár között lángol a szerelem. Vajna Tímea nyilvánosan vallott Andy Vajnához fűződő viszonyáról, ehhez pedig romantikus fényképeket is mellékelt kettőjükről.

Az apropó pedig nem más, mint a házaspár évfordulója, amelyről Tímea megható sorokkal emlékezett meg.

Fotó: Simay Dóra

Az üzletasszony biztos abban, hogy rajtuk nem fog majd a hetedik év átka, mert mindennél jobban szeretik egymást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Tudom, a korkülönbség... de higgyétek el, hogy a belső harmónia, az egymás iránti tisztelet és szeretet nagyon fontos.

Az érzelmes hangvételű posztban ráadásul a korkülönbségről és pénzről is ír, arról a két dologról, amelyek miatt a legtöbb kritika érte őket.

Nos, mindenkinél van gazdagabb és fiatalabb. Volt módomban találkozni sokkal gazdagabb emberekkel, de az a lényeg, hogy hogy érzed magad a másikkal és mennyire érzed a másik felednek.

A kormánybiztos és fiatal felesége 2010 óta alkot egy párt, miután Tímea kilépett Damu Rolanddal való kapcsolatából. A hatalmas korkülönbség miatt rengeteg támadás érte őket, főleg, miután 2013-ban Antonio Banderas házában örök hűséget fogadtak egymásnak.

Az idő viszont egyelőre őket igazolja, a házaspár szerelmét pedig mintha elfogadták volna az emberek, újabban túlnyomórészt pozitív hozzászólások érkeznek Tímea bejegyzéseihez.