FÜLES

Vin­cze Lilla ze­né­jét hall­gatja Ma­donna!

Elő­ke­rült egy régi fotó, ame­lyen az éne­kesnő a vi­lág­hírű ikon­nal, Ma­don­ná­val be­szél­get.

Vincze Lilláról az elmúlt időben ritkán lehetett olvasni, de vasárnap este újra megmutatta sokoldalúságát, hiszen tegnap végre elindult a TV2 szuperprodukciója, A Nagy Duett. Már a műsor előtt számtalan érdekességet tudhattunk meg Lilláról, de nemrég előkerült egy régi fotó, amelyen az énekesnő a világhírű ikonnal, Madonnával beszélget.

"Ez a találkozás azon a fogadáson történt, amit Madonna tiszteletére rendeztek 1996-ban Budapesten. Talán sokan emlékeznek rá, hogy hazánkban is forgatta Milos Forman az Evitát, Madonnával és Antonio Banderas-szal" – mesélte Lilla hatalmas átéléssel és a beszélgetés közben újra átélte a találkozás örömteli pillanatait.

EZT OLVASTAD MÁR?

"Madonna zseniális művész, aki hatalmas újító is, hiszen szexuális forradalmat csinált a popzenében. Én azért soha nem voltam ilyen bátor" –  mondta lelkesen Lilla, aki a saját kazettáját ajándékozta oda kedvencének.

"Madonna élőben hihetetlenül kedves volt és őszintén érdeklődött a gyönyörű, régi város iránt. Kezet fogtunk és beszélgettünk.Ő egy igazán figyelmes, kedves, szerény, törékeny teremtés volt minden mozdulatából finomság áradt.Természetesen megragadtam az alkalmat, és ajándékként a Két Hold zenei kazettámat nyújtottam át neki" – idézte fel a történteket Lilla.