SZTÁRDZSÚSZ

Elmondta az igazságot: Várkonyi Andrea ezért szakított Bochkorral

A csinos tévés nemrég határozott úgy, hogy végleg maga mögött hagyja a múltat és új életet kezd.
  • Szerző: bdf

Bombaként robbant a hír, hogy Várkonyi Andrea 12 év után elköltözött gyermeke édesapjától, Bochkor Gábortól. A műsorvezető a hot! magazinnak mesélt először a pontos részletekről. Elmondta, hogy a döntése nem érte hidegzuhanyként a rádióst.

"Régóta húzódik ez már kettőnk között. Hol ő vetette fel a kérdést, hol én. Hogy miért pont most feneklett meg kettőnk kapcsolata, annak sokkal mélyebb okai vannak, mint azt sokan hinnénk. Nincs új szerelmem, nem egy másik miatt léptem ki ebből a kapcsolatból" - mondta el Andrea, aki márciusban mélypontra került.

"Azt mondtam: rendet szeretnék tenni magam körül. Olyan mély fájdalmat kellett megélnem, ami mellett már nem fért az életembe olyasmi, ami nem segít, és ennek szerves részét képezte a párkapcsolatom is" - folytatta a tévés, aki hozzátette, nem a sok munka miatt hidegültek el egymástól.

Most, néhány héttel a történtek után pedig kifejtette a szakítás valódi okát...

A mi esetünkben inkább arról volt szó, hogy elcsúsztak a dolgok, olyan tekintetben, hogy ki mit vár el a másiktól egy élettársi kapcsolatban. Más családmodelljeink vannak, így másként vélekedünk arról, miként működik egy család. 

"Abból voltak vitáink, hogy a show érdekében sokszor mondott olyat a műsoraiban rólam, ami nem fedte a valóságot, így nem esett jól, és én ezt jeleztem is neki. De ez is csak egy apró szelet a nagy egészből."

Bár Andrea szállt ki a kapcsolatból, éppolyan fájdalmasan éli meg a történteket, mint Bochkor.

"Rengeteg szép közös élményt is magába foglalt ez az időszak, (...) de ez, ami történt velünk, éveken át tartó mérlegelés eredménye.

Ezért a döntésemet most véglegesnek érzem. Nem hiszem, hogy valaha még újra egy pár leszünk.

És ezeket olvastad már?