OLDALVONAL

Váratlan fordulat, Shane Tusup ki sem ejtette Katinka nevét

Az amerikai férfi furcsa interjút adott a Nemzeti Sportnak.
  • Szerző: sk

Hosszú Katinka kíméletlenül őszinte, tőle szokatlanul nyers, de minden tekintetben vállalható interjút adott a napokban a 24.hu-nak, melyben beszélt családi drámájáról, válásáról, Shane Tusupról.
Nem sokat késett az ex-férj válasza, igaz, az amerikai férfi mindenkit meglepett...Tusup a Nemzeti Sportnak adott exkluzív, kétoldalas interjút, melyben beszélt a múltról, a jelenről, a jövőről, Magyarországhoz való viszonyáról, egyetlen témát került kínosan. A cikk interneten található változatában az úszóedzőből lett golfozó ki sem ejti Hosszú Katinka nevét, végig csak utalt korábbi feleségére.

"Én sosem edzősködtem, ő vissza akart vonulni. Sosem nyertünk semmit. Akkor hogyan is fogunk tarolni? Ám úgy voltam vele, hogy meg akarjuk nyerni már a legelső versenyt, és bárki, aki ennek ellentmond, máris távozhat. Hogy odamenjünk, és rendben van, ha másodikok-harmadikok leszünk? Akkor inkább rögtön öngyilkos leszek! Nem, én nyerni akarok! Persze, ha végül csak másodikok-harmadikok leszünk, az benne van, és még örülni is fogunk, hiszen az első versenyen ez nagyszerű"

- így beszélt például Tusup a kezdetekről, a 2012-es évről.

A teljes interjút ITT olvashatod el.