OLDALVONAL

Szexi csa­pat­tár­sát ölel­gette Gyurta Dani!

Olim­piai baj­no­kunk­nak na­gyon jót tett a sze­re­lem és az edző­vál­tás. Már most jobb időt úszott, mint Ri­ó­ban, és el­mon­dása sze­rint ez még jobb is lehet.
  • Szerző: HBK

Régi önmagát idézte Gyurta Dániel, aki a debreceni országos bajnokságon remek idővel megnyerte a férfi 200 méteres mellúszást. Ilyen gyönyörű csapattárs biztatása mellett ez talán nem is annyira meglepő.

Gyurta Dániel (jobbra) jó formában van
Gyurta Dániel (jobbra) jó formában van
Fotó: Szabolcs László

„Tekintettel arra, hogy Rio után tartottam három hónap pihenőt, edzőt váltottam, elkezdtünk egy teljesen új módszer szerint dolgozni, mondhatom, hogy elégedett vagyok. Nagyon sok új dolgot tanultam, ami részben vissza is jött, viszont itt, az utolsó ötven méter egyáltalán nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, semmilyen szempontból, azaz mondhatom, nagyon sok van még ebben az úszásban” – nyilatkozta Gyurta a győztes finálé után.  

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gyurta fő számában, 200 méter mellen még az előfutamokból sem tudott továbbjutni a tavalyi olimpián, összetettben csak 17. lett. A debreceni ob-n viszont megnyerte ezt a számot, az augusztusi idejénél majdnem két másodperccel gyorsabbat úszott (2:09.72.).

A lelátón ott szurkolt neki „csapattársa” és szerelme, Cserpes Laura énekesnő, aki #TEAMGYURTA pólóban buzdította kedvesét.

A napilap pénteki számából megtudhatjátok, hogy milyen utat járt be a magyar álompár szerelmük első napjától mostanáig!