HŰHA

Bom­ba­hír: Ekkor térne vissza Tö­rő­csik Mari

A szí­nészó­rás más­fél hó­napja tér­he­tett haza vi­déki ott­ho­nába, azóta pedig fo­lya­ma­to­san javul az ál­la­pota. Már ter­vezi a vissza­té­rést.
  • Szerző: Buster

A kétszeres Kossuth és Jászai Mari-díjas Törőcsik Mari egyre jobban van, mióta elhagyta a Markusovszky kórházat, ahol tavaly novemberben az életéért küzdöttek, amikor tüdőgyulladást kapott. Példa nélküli erejével és élni akarásával ismét legyőzte a halált, most pedig türelmesen várja, hogy orvosai engedélyt adjanak arra, hogy utazhasson. Első útja ugyanis a Nemzeti Színházba vezet majd. Ám addig is örül a tavasznak, még ha meg is viseli a szervezetét. S figyeli az álmait…

Fotó: Markovics Gábor

"Gyakran kérdezik, hogy mikor láthatnak színpadon, de csak azt tudom mondani, hogy szeptemberig biztosan nem, hiszen az orvosok addig nem engednek hosszabb útra. Azt tervezem, hogy őszig teljesen megerősödöm, aztán bemegyek a Nemzeti Színházba Vidnyánszky Attilához, hogy megbeszéljük mi legyen"

EZEKET OLVASTAD MÁR?

– beszélt terveiről a legenda.

A napilap hétfői számából az is kiderül, mivel tölti idejét a legendás színésznő, és mit szól tervéhez a Nemzeti Színház főigazgatója.