KÜLFÖLD

Szív­szo­rító be­je­len­tést tett a kis Mad­die anyu­kája, sírva hall­gat­ták

Nem min­den el­tűnt gyer­mek kap ak­kora fi­gyel­met, mint Mad­die. A szü­lők mégis ki­tar­tásra buz­dí­ta­nak min­den­kit!
  • Szerző: Ripost
Forrás: Melanie Maps/AFP
Forrás: Melanie Maps/AFP

Az eltűnt kislány, Maddie McCann édesanyja szívszorító beszédet mondott a kitartásról és reményről. Bár ő már több mint egy évtizede vár gyermeke hazatérésére, még mindig hisz benne, hogy egyszer újra átölelheti a kis Maddie-t."Talán holnap megtaláljuk. Talán már közel van az a nap, amikor találunk valamit, ami visszavezet Madeleine-hez és megtudjuk, mi történt" - mondta az anyuka egy jótékonysági rendezvényen, melyen a többi, hasonló szörnyűséget átélt szülőt is arra biztatta, hogy ne adják fel a reményt.

A kis Maddie ügyének bonyolultságátmutatja az is, hogy már több mint 40 000 dokumentum készült erről a rendőrségen - írja az Express.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Maddie a család szállodai szobájából tűnt el hároméves korában, 2007-ben, amíg szülei a közelben vacsoráztak. Több teória is napvilágot látott azóta, többen tudni vélik, hogy emberrablók áldozata lett a gyerek, sokak szerint azonban maguk a szülők gyilkolták meg - utóbbit ők persze tagadják.