SIKK

Síró őz­gida: Meg­ta­lál­tuk a Ba­la­ton leg­ütő­sebb te­to­vá­lá­sait

Gyö­nyörű hely­szín, szik­rázó nap­sü­tés és izmos tes­tek, me­lye­ken nem csak a für­dő­ruha fe­szül, ezt nézd!
  • Szerző: Z.B.

Manapság már igazán trendinek számít a  tetoválás, és sokan döntenek úgy, hogy különböző mintákkal díszítik a testüket. Találhatunk nagy, de egészen apró és szexi tetkókat is. A legjobb időszak ezek megvillantására a nyár, hiszen a falatnyi bikinik alig takarnak valamit. Lássuk, melyek most a legkedveltebb motívumok a világban és persze kis hazánkban.

1. Mindenképpen említésre méltóak a mandala minták, amik keleti stílust és érzésvilágot hozzák el a hétköznapokba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. Nem ritka, hogy nők az oldalukra készíttetnek tetkót, ami egy izmos testet még szexibbé varázsol.

3. De nem kell messzire mennünk, hogy szépen kidolgozott izmokat, és dögös tetoválásokat lássunk, hiszen a Balaton partján is akad szép számmal látnivaló.

4. A tetoválás gyakoriságát az is mutatja, hogy az idén 6. alkalommal megrendezett Scitec Muscle Beachen sok versenyzőn, részvevőn díszelgett valamilyen minta, így nemcsak az izmos bicepszekben és kerek popsikban gyönyörködhettek az arra járók.

Fotó: Szabolcs László

5. A felhozatalban szinte minden megtalálható, az apró csuklótetkóktól, a nagyobb combmotívumokig, mint például ez a bokorból kinéző őzgida.

Eközben a címlapon
Fotó: Szabolcs László

6. De a manapság oly kedvelt azték stílus sem maradhatott el.

Bár lassan véget ér a nyár, de cseppet sem kell  elkeseredni, mert jövőre is lesz őrült napsütés, vad vízparti bulik, és természetesen megrendezik majd a Muscle Beachet is, ahol újra megmérettetheti majd magát hazánk izmosabbik fele. A téli időszakban folytatódhat az edzés, hiszen jövőre is lesz nyár, lehet villogni! A Scitec Muscle Beach már hagyományt teremtett azzal, hogy  évről évre a testépítés iránt érdeklő látogatók ezreit látja vendégül.